❤ 1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88 ❤

June 13, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Sabtu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

KLIK BANNER UNTUK JOIN !!!


Syarat nak join segmen dan giveaway ni mudah jer kot..

❤ Buat entry dengan tajuk "1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88 "
❤ Blogger dari Malaysia yer..yang luaq negara tu...susah sikit kot nak post giveaway..
❤ Backlink kan burung hantu tu..
❤ Wajib follow IG afidahazmi88 /  Blog Afidah Azmi88 

Tarikh tutup penyertaan adalah 27 June 2015 jam 11.59 pm

Hadiah yang ditawarkan akan diberitahu pada 28 June 2015...hanya 5 yang bertuah akan terpilih..
so tunggu apa lagi...cepat-cepat join...Hantarkan link yang bukti korang dah join dekat ruangan komen giveaway yer..

Selamat bersegmen !!!

❤ All The Best & Good Luck ❤

Artikel Menarik yang Lain

5 sang pencerita

  1. selamat bersegmen dan semoga berjaya

    ReplyDelete
  2. cn datang dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum dan salam ziarah, saya pun join http://travellogdin.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html ... sila lah datang ke blog saya.... Good Luck

    ReplyDelete
  4. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.