❤ Top Komentator April 2015 Blog Akif Imtiyaz ❤

May 08, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Jumaat Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...


Alamak lupa la..!!! Ni kali keberapa ntah Lya lupa nak UP ENTRI mengenai Top Komentator Blog Akif Imtiyaz.Sorry sahabat kesibukan melanda hinggakan Lya terlupa untuk update mengenai Top Komentator.Ok malam ni tak berapa nak sibuk sangat jadi Lya cuba sedaya upaya untuk update entri ni.Terima Kasih sahabat yang masih sudi singgah kat Blog Akif Imtiyaz.Masih sudi tinggalkan komen walaupun Lya tak berkesempatan untuk berkunjung ke blog sahabat.Terima Kasih lagi sekali ikhlas dari hati Lya untuk kamu,kamu,kamu dan juga kamu yang sudi baca entri Lya dan sudi juga tinggalkan komen.

TOP KOMENTATOR APRIL 2015 BLOG AKIF IMTIYAZ 



1- MAD PARIHH

2- KHIR KHALID

3- MOHAMAD KHAIRIL

4- SAYIDAH NAPISAH

5- CIKGU NORAZIMAH

6- MUHAMMAD KHAIRUDDIN LIM

7 - AZHAFIZAH MD NOR

8- ENY ABDULLAH 

9- SITI YANG MENAIP

10 - KAMSIAH

10 sahabat bertuah yang masih setia singgah dan masih sudi meninggalkan sepatah dua kata komen kat Blog Akif Imtiyaz.Untuk carta bulan April Blogger Parihh telah mengungguli carta mengalahkan Bro Khir Khalid.Tahniah semua yang telah tersenarai.Kalian memang terbaik.Untuk mengenali mereka ini dengan lebih rapat SILA KLIK LINK BLOG yang telah Lya paparkan.Jaom sama sama kita rapatkan ukhuwah.

Terima kasih tak terhingga dari Lya untuk sahabat yang masih sudi singgah ke blog Akif Imtiyaz, walaupun anda tidak tersenarai Lya sentiasa menghargai kunjungan anda ke sini.Terima Kasih sahabat,kerana sudi menghulurkan salam persahabatan di alam maya ini.Semoga ukhuwah yang terjalin ini akan terus berkekalan hingga hujung nyawa...TERIMA KASIH sekali lagi dari Lya dan keluarga !!!!!...

SELAMAT MALAM !!!
HAPPY BLOGGING SAHABAT ❤❤❤

Artikel Menarik yang Lain

27 sang pencerita

  1. Tahniah kepada semua yg tersenarai..

    ReplyDelete
  2. tak sangka pulak . hehee . terima kasih ye kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rajin drop komen sekarang eaa Parihh hehehe..tahniah ya

      Delete
  3. Lya kurang aktif last minta apa pun tahniah smua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe Lya hehebe..janji Lya masih sudi singgah blog akak ok laaa kan..

      Delete
  4. Dah lama tak drop comment dekat blog Kak Lya consistently. Sibuk dengan hal kuliah. Huhu. Apa-apa pun, header baru nampak cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la kak lya pon arini baru sempat drop komen kat blog pojie,,.tq sudi singgah sini lagi..takpe belajar tu pting kena fokus..hehhee alahai biasa je tuu buat sdiri tak reti nak tacap lbh 2 laaa ..utk sementara guna yg ni dulu laaa..

      Delete
  5. lawa header baru.... alamakk tak termasuk list lagi bulan april...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai lawa tang mana la NiZe weyy..tu buat sdiri je tu tak reti nak buat header cantik2 ..kita buat simple je laaa dlu utk sementara.

      Delete
  6. Hai Lya... Lama mama tak menjenguk Di sini....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai mama..thanks ya sudi menjenguk ke sini lagi..

      Delete
  7. hehe..terselit jgak nama akak ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ..terima kasih dan tahniah akak sebab sudi singgah dan komen kat blog lya ni..

      Delete
  8. alaa..kak Lya...JM x masuk dalam list..mereka ni terlalu rajin

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah kak lya.. angah tersenarai :D

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah tersenarai juga.. t kasih Lya & tahniah juga buat rakan2 yg lain.. Salam ceria hari minggu.. :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..