❤ Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur ❤

May 04, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Isnin Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...




{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang

Mula : 3 Mei 2015 | Tamat :17 Mei 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

2. Follow blog  : 


3. Like Fanpage :


4. Follow instagram  :
@acik21, @sayidah napisah, @norazilah72



** idea segmen mudah ini dikreditkan pada mialiana.com

Artikel Menarik yang Lain

25 sang pencerita

  1. kunjungan dari segmen yg sama! Hi ~

    http://iikhmaa.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    ReplyDelete
  2. Shad singgah sini membalas kunjungan.. :D semoga kita ada tuah untuk segmen ni kak lya.. amin..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum terima kasih kerana sertai segmen acik.
    Semak senarai peserta yang telah di kemaskini
    Pastikan kamu mengikuti syarat yang telah di tetapkan untuk berpeluang untuk menjadi pemenang

    ReplyDelete
  4. singgah n follow sin.. umi on the blog ye.. hehe.. salam knl kak lya :)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum lya...mama dtg singgah ke sini...

    http://maszull.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    ReplyDelete
  6. Dari Segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html
    Good Luck!!

    ReplyDelete
  7. salam..dr segmen yg same.. sy singgah n follow sini.. jemput singgah segmen newbie sy :)

    http://eyrasaharuddin.blogspot.com/2015/05/newbie-blogwalking-2015-by-eyra-saha.html

    ReplyDelete
  8. PG singgah dari segmen yang sama :)
    Good luck to u ya :)

    ReplyDelete
  9. Good luck.. saya pun dah join.. :)

    ReplyDelete
  10. as salam.sy dtg mmbls kunjungan..semga berjya..;)

    ReplyDelete
  11. sesi balas kunjungan. :))
    http://ezbil-official.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    ReplyDelete
  12. kunjung balas dari segmen sama. Good luck :)

    http://husnamalek.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    ReplyDelete
  13. Sponsor berblogwalking.. Hehehe

    Papaglamz.com ada menganjurkan segmen JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

    ReplyDelete
  14. membalas kunjungan dari julia.Rasanya julia yang kena panggil saya akak.hihi,good luck julia.

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen yg sama .. hehee http://www.ciksepet.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    ReplyDelete
  16. Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

    Nak jadi sponsor contest Ira tak ? Hope sudi :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

    ReplyDelete
  17. Salam Akif....semoga sihat sejahtera...jom kita sama-sama bersegmen di Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur. Saya dari segmen yang sama datang memberi sokongan. Moga berjaya bro....

    ReplyDelete
  18. salam singgah dari segmen cash sama . goodluck :)

    http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.