❤ Pengedar Shaklee Kuantan,Beserah,Gambang, Gebeng,Balok ❤

May 20, 2015

Salam Ukhuwah Fillah... 
Salam Rabu Sahabat... 
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Pengedar Shaklee Kuantan,Beserah,Gambang, Gebeng, Balok


Untuk post Lya kali ni,Lya nak kenalkan seorang PENGEDAR SHAKLEE berjaya iaitu Papaglamz.Jadi sesiapa yang ingin mencari pengedar sah produk shaklee di kawasan sekitar Kuantan,Beserah,Gambang,Gebeng dan Balok bolehlah beramah  mesra dan wassap 0196141393 dengan Papaglamz ya. Papaglamz boleh consult tentang tip-tip kesihatan percuma dan penerangan produk shaklee untuk anda.Tak kira wanita, anak dara, ibu, anda yang hamil, hendak berpantangmenyusukan anak dan lelaki-lelaki yang mempunyai masalah kesihatan dan sebagainya la. Insyallah Papaglamz sedia membantu. 


Sedikit Sebanyak Tentang Papaglamz


Nama sebenar : Muhammad Faizal Bin Mohd Musa @ Musa
Alamat : Taman Dato' Rashid, Jalan Bypass Kuantan
No. Tel. : 0196141393
Emai : faizalmusa88@gmail.com
Blog adress : www.papaglamz.com
Facebook profil : Muhammad Faizal
Facebook Fanpage : Papaglamz
Jangan lupa yer contact-contact Papaglamz. Iolss tunggguuuuu.

Sedikit sebanyak info tentang Shaklee

Produk Shaklee ni sudahpun berada di pasran lebih dari 50 tahun dan pernah dinobatkan sebagai MLM TERBAIK MALAYSIA 2015. Rangkian produknya meliputi penjagaan kesihatan dan juga kecantikan yang menyeluruh dari hujung rambut hingga hujung kaki. Antara produk-produk pilihan yang dikeluarkan Shaklee termasukalh Alfalfa ComplexB-ComplexEnergizing Soy ProteinGLA ComplexOstematrixSustained Released Vitamin CVita-Lea Iron FormulaVitamin EVivixWater Pitcher dan ade beberapa lagi yang Papaglamz tak listkan lagi. 


Untuk pengatahuan semua, produk Shaklee ni sememangnya sangat berkesan. Sesuai dengan motonya iaitu Always Works. Keberksananya terbukti depan mata Papaglamz sendiri. Jadi tak perlu la nak reka-rea cerita kan? Cuba baca entri Kerana Sayang Ku Turutka Jua nanti korang akan dapat jawapanya. Heheh
Selain keberkesanannya, produk Shaklee ni adalah produk yang selamat digunakan oleh pengamalya. Ia sangat bertepatan dengan motonya yang kedua iaitu Always Safe. Dengan produk yang bersumberkan alam semula jadi, tentunya produk Shaklee bebas daripada bahan-bahan kimia sintetik yang merbahaya. Hal ini terbukti dengan beribu ujian klinikan yang telah di jalankan oleh kumpulan Pembangunan dan Penyelidikan Shaklee sendiri.
Seterusnya produk Shaklee ni sangat mesra alam tau. Ia juga sesuai dengan motonya yang ketiga iaitu Always Green. For your info, Shaklee adalah syarikat pertama yang mengeluarkan produk produk pencuci yang mudah terbiodegradasi serta tidak bertiksid. Selain itu, kebanyakan segala ujian klinikan yang di lakukan di dalam makmal Shaklee tidak menggunakan haiwan sebagai objek kajian.


p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Penasihat Nutrisi
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Muhamad Faizal @ Papaglamz
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA
-sekian-
Jangan lupa terjah entri ni:
1. Sperma
2. Kanser

Nak tahu lanjut mengenai SHAKLEE,boleh terus ke laman web Papaglamz .

Artikel Menarik yang Lain

4 Sahabat Setia

  1. shaklee adalah salah satu produk yang baik...

    ReplyDelete
  2. wow.. promote shaklee ke promote papaglamz? hehe

    ReplyDelete
  3. Shaklee mmg jenama yg dipercayai.. semoga beliau terus sukses!!

    ReplyDelete
  4. oooorder order.. kawan2 blogger dapat diskaun dak ? hehehe..

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.