♡ Baru Perasan...Alahai.... ♡

May 12, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Selasa Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Semalam Lya perasan HEADER kat blog Lya kalau tengok melalui versi mobile tak nampak
tulisan AKIF IMTIYAZ dan www.akifimtiyaz.com..Cer tengok sebelah kiri versi web dan 
sebelah kanan versi mobile.Aikkss camne jadi lagu tu naaa..Lya guna HEADER transparent dan tulisan warna putih,jadi bila latar belakang putih maka tak nampak la tulisan kat atas dan kat bawah header.Yang nampak cuma gambar Akif jer.Huhuhu..Kalau tengok melalui versi web memang nampak la tulisan tu sebab latar belakang blog Lya,warna hijau.

Akif Imtiyaz

Oleh kerana tulisan putih tu tak nampak dek kerana latar belakang putih,maka gigih pula Lya buat HEADER lain untuk tukar warna tulisan jer pada mulanya...Tapi dah alang alang buat,tukar terus jenis tulisan dan tambah sikit ayat kat header..Kali ni Lya tukar tulisan jenis lain dan warna hitam.Gambar header masih lagi gambar sebelum ni.

Akif Imtiyaz

Bila dah letak header kat blog,tengok melalui versi mobile baru nampak tulisan tu haaaaa..Ok barula menyerlah dengan tulisan warna hitam tuuu.Ermmm camne laa boleh tak perasan masa buat baru baru ni...Ok dah membebel di petang hari tentang header jer pun....Ok bye,Lya nak masak masak kejap..Jumpa lagi kalau dipanjangkan usia...

Artikel Menarik yang Lain

10 sang pencerita

  1. cantik.. hehe.. gigih betul.. haha

    ReplyDelete
  2. 44 pemenang dicari!!!

    Antara hadiah2 yang bakal dimenangi:
    - Kain Batik Sarawak - 1 pemenang
    - Kain Pelikat - 2 pemenang
    - Minyak Angin Aromaterapi Fresh Care / Safe Care / Javaspa - 1 pemenang
    - Pin Shawl - 2 pemenang
    - Blause - 1 pemenang
    - Skirt Labuh Lcyra - 1 pemenang
    - Cash RM30 - 1 pemenang
    - Cash RM10 - 2 pemenang
    - Topup RM10 - 3 pemenang
    - PVC Keychain - 30 pemenang

    Jemput join segmen bagi yang belum join jika sudi.. "SEGMEN : Ucapan Hari Lahir Buat 'Si Lala' Pada 13 Mei" Tq..

    Jom terjah entry terkini "Namie Eshoppe - Kurung Moden Airis"

    ReplyDelete
  3. Haha... Kal lya, Kak lya.... tapi betul la... bila versi mobile.. tulisan tu mang kelihatan cantik..sbb background yg putih..hehe

    ReplyDelete
  4. Cuba kak lya tukar template mobile dekat Template > Customise mobile template. Lepas tu pilih mana2 template mobile yg ok.

    ReplyDelete
  5. hehehehhee... cantik kak lya.. tulisan ada love-love cute... :)

    ReplyDelete
  6. rajinnya check n tukar..haha! klu timm wat dunno jer..

    ReplyDelete
  7. try and error gitu..okaylah dah menjadi

    ReplyDelete
  8. pandai Lya..buat sendiri je semua...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. syukur dpt selesaikan masalah tu.. :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.