❤ 9 Gambar Satu Gaya ... ❤

May 11, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Isnin Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Hari  ni busy yang amat kat rumah...Tak sempat nak update walau satu entri..Tapi dah hujung hujung 11 May 2015 ni,celah celah juga mencari masa.Tak tahu nak update apa..Tercari cari gambar nak up entri..Mata ni nampak banyak pulak gambar Akif dengan gaya posing yang sama..Ok boleh buat satu entri malam..9 Gambar Satu Gaya....Kenapa 9 ? Tak 10 ke,11 ke,15 ke,16 ke..Hehehe kan letak banyak banyak kan boring pulak nak skrool penuh ngan gambar..Kita letak 9 udah laaa.Tu pun ntah ada yang rajin ntah idok nak skrool..Apapun,malam ni dapat jugak up satu entri...

Akif Imtiyaz

Akif Imtiyaz

Akif Imtiyaz

Akif Imtiyaz

Akif Gambar

Akif Imtiyaz

Akif Imtiyaz

Akif Imtiyaz

Akif Imtiyaz

Artikel Menarik yang Lain

13 Sahabat Setia

  1. kenapa kang kang tuu akif? huhu

    ReplyDelete
  2. rock kangkang ni....memang old skool gaya ni

    ReplyDelete
  3. Wahh.. gaya feveret Akif tu.. gaya retis.. :) :)

    ReplyDelete
  4. sama posingnya..pose favourite Akiff ni

    ReplyDelete
  5. Ini gaya gangnam style... hehe
    Cuba cek seluar akif, kot2 ada yang dah terkoyak! :)

    ReplyDelete
  6. hensemmmnyee anak bujang ni.. pose kangkang namanya.. ehehehe

    ReplyDelete
  7. gaya yang sama...smart akiff 😊

    ReplyDelete
  8. hahaha..semakin hensem walaupun pose kangkang..hihi

    ReplyDelete
  9. amboi terkangkang aje akif...

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.