❤ Kek Birthday Abah 3AI Kalahkan Kek Birthday Akif Imtiyaz ❤

April 15, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

BIRTHDAY CAKE 


Chocolate Cheese cake
KEK HARI LAHIR ABAH 3AI

Kek Upin Ipin
KEK HARI LAHIR AKIF 

Masa mula mula sekali bawa balik kek birthday en hubby pada 1 April 2015 kat rumah, anak anak tak tahu lagi apa jenis kek dan bentuk kek macam mana.Masing masing tertanya tanya juga apa bentuk kek yang Umi tempah untuk birthday abah.Anak Umi yang paling excited tak lain tak bukan mestilah Si Kecik Akif.Sepanjang perjalanan sibuk bertanya tentang kek yang Umi tempah.Tak sabar sangat nak tahu...

Bila sampai kat rumah,Akif sibuk nak buka kotak kek..Bila dah buka.Taraaa terkejuzzz kejap sebab kek birthday abah telah mengalahkan kek dia dari segi hiasan coklat,beza sikit kek abah bulat takde Upin Ipin tambah Kit Kat jer..Masa tu dia punya muka cam nak telan telan jer coklat M&M yang bertaburan atas kek.Nak makan jer Kit Kat yang ada tuu.Time tu jugak dia nak potong.Macam lerr kek birthday dia..Sorry okey...Ni kek birthday abah...Birthday Akif dah lepas daaaaa..Hehehe tapi yang last last bila abah nak potong kek tu, dia jugak yang dulu rasmikan..Tak boleh nak lepas,tapi bila makan Akif makan sikit jer,dia suka tengok jer lebih.Bab bab makan kek dia tak berapa suka sangat...Suka tengok jer hahahaha..


Artikel Menarik yang Lain

13 sang pencerita

  1. UIshhh. saya confirm takleh makan. nanti sakit gigi. erks. :)

    ReplyDelete
  2. peberet ni kak
    lama x mkn kek
    suka yg fresh cream tu, sedap
    kek pun sedap, span, lembut je

    ReplyDelete
  3. Akif tak jeles dengan kek abah ke?

    ReplyDelete
  4. akak pun geram tengok coklat M&M tu..kalerful..

    ReplyDelete
  5. kak lya.. sedapnye kek tu... kalau bg KH tentu boleh abes sebuku kek tu..hihi

    ReplyDelete
  6. Wahh meriahnya kek.. best.. ada lagi tak.. nak mintak sikit hihii.. :)

    ReplyDelete
  7. ni kalau dpt kt KC ni habis hahahahahha

    ReplyDelete
  8. Bestnya dapat kek birthday macam ni

    ReplyDelete
  9. tudiaaa kek lahir abah Akif memang cantik dan menyelerakan.

    ReplyDelete
  10. terkejuzzzzz

    sedapnyewww! *nangis

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.