❤ Jindrisska First Anniversary Giveaway ❤

April 28, 2015

Salam Ukhuwah Fillah ..
Salam Selasa Sahabat ..
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...



Syarat-syarat penyertaan giveaway ini adalah:

❤- Follow blog JINDRISSKA ni,dan bagitahu follower ke berapa .
❤- Buat satu entry 'Jindrisska First Anniversary Giveaway'
❤- Tepek banner,dan backlink kan ke blog JINDRISSKA.
❤- Lengkapkan slogan : "Saya nak menang giveaway ni sebab..."
❤- Tinggalkan link entri korang di ruangan komen bawah gveaway.
❤- Komen sekurang-kurangnya 3 entri dari blog tuan GA (entri yg lama-lama pun ok!)
❤- Komen mestilah komen baru,masa join giveaway ni.Sebarang komen dulu-dulu tak dikira. Kehkehkehkeh tuan blog suka...bukan i yang suka hehehehe..
❤- Sila komen entri selain dari entri Giveaway ni .

Saya nak menang giveaway ni sebab nak sangat menang hadiah ''NEPEK PETI'' dari Aisya sebab saya memang pengumpul ''NEPEK PETI'' sejak turun temurun lagi..Peti ais kita dah penuh dengan benda alah ni.Tapi kita nak jugak ''nepek peti'' dari Aisya sebab tak penah dapat lagi nepek peti dari beliau..Fuhh bukan senang tau nak dapat nepek peti dari luar negara.Biasa kita kirim jer kat kawan2 yang travel tapi kali ni tuan blog nak bagi HADIAH maka kita dengan ini berharap sangat dapat hadiah tu tu tu.Mood melompat lompat nak ''nepek peti''.Ok akhir sekali ayat NEPEK PETI tu bermaksud MAGNET PETI AIS laa AKA FRIDGE MAGNET hokeyy.Tu Bahasa Ganu tu...Orang Ganu sebut nepek peti jer ..Hehehehe !!!! Kalau tak dapat nepek peti dapat poskad pon jadi laaaaa Sya..Mood memujuk dengan kuasa luar biasa guna kuasa BOBOI BOY ...Adoii merapu sungguh ayat..K Bye !! 

Ok,Aisya semua syarat dah ikut...Sila check hokey......
Selamat berGiveaway Sahabat !!
All The Best  ❤❤❤


Artikel Menarik yang Lain

9 sang pencerita

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..