❤ Exchange Feed Group Bukan Sembang Kosong ❤

April 20, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Isnin Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Exchange Feed Group


Apa itu EFG?
-EFG adalah Exchange Feed group.
-Pertukaran Feed weekdays
-Blog SEO 100%
-Blog Mobile friendly
-kemahiran ENTRY SEO 
-EFG merupakan perkongsian tanpa sempadan dan saling membantu meningkatkan prestasi blog antara ahli EFG
-EFG merapatkan ukhuwah antara blogger. Walaupon jauh, tapi dekat di Group Whatsapp ..


EFG BUKAN SEMBANG KOSONG

@rayyankata @anizz_annisaa @arzmoha @inanihazwani @zaidalifah_aisheteru @nazleeismail @akifimtiyaz @wayne_harraz @anajingga @aswaleylaismail @adkdayah93 @sayidahlurvechoc @nshahira88 @orangekecik @nfa.nikainaa @cikgunorazimah @aisya816 @shamieraosment @_miminadam @enyabdullah @dramaticuniq @khatyaiman1 @norazilah72 @mummy_aisy2mar @eryati @cik_iput @aerill_hassan @safurara @iris_nur @mas2986 @papaglamz

#exchangefeedgroup #efg #awesomeEFG #blogSEO #blogMobileFriendly #bukansembangkosong #blogakifimtiyaz

Artikel Menarik yang Lain

36 Sahabat Setia

  1. tak berapa tau sangat pasal ni lya..ada jugak nampak logo ni kat blog diorang..boleh join ke..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. EFG ni merupakan group pertukaran feed antara ahli EFG bertujuan untuk mempromosikan blog melalui 5 entry terkini.

      EFG akan memastikan blog setiap ahli mendapat SEO blog 100%.

      EFG juga menyediakan kelas SEO entri untuk mendapat tempat di page pertama search engine.

      Selain itu, EFG ada kelas template untuk memantapkan blog.Memastikan blog ringan dan mobile friendly.

      Bloglist EFG diwujudkan pada setiap blog.
      Bloglist juga membantu meningkatkan UV blog selain pertukaran feed ..

      Delete
  2. Replies
    1. Alya ....... Buat sementara waktu EFG membekukan pengambilan ahli..Nanti kami akan maklumkan selepas semuanya mendapat persetujuan bersama ..Terima kasih kerana berminat untuk menyertai..

      Delete
  3. Replies
    1. Akak boleh jer kalau nak join akak..Tapi buat sementara ni pengambilan ahli dibekukan sementara sehingga mendapat persetujuan bersama ahli2 yang ada ..Nanti dah bukak balik Lya bgtau Akak ya ..Thanks akak kerana minat nak mnyertai EFG..

      Delete
  4. Replies
    1. Kita kena pantass bergerakk ..hehehe

      Delete
  5. mcm best.apa syrt kalau nk join...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syarat nak join boleh TUKAR FEED ikut MASA ..Boleh Bekerkasama,Ada Semangat Nak Majukan Blog,Ada Sifat Nak Belajar,Rajin Berkunjung Kat Blog Sahabat ..Tapi buat masa sekarang pengambilan dibekukan sementara ya ..Kalau minat nanti Kak Lya bagitahu kemudian..tq Najiah.......

      Delete
  6. EFG TEAM #31

    www.bahejebella.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. TERBAIK .......Semoga Nizam terus maju bersama EFG

      Delete
  7. Replies
    1. terbaik dan semakin membaik .......Tak gtu KC

      Delete
  8. Replies
    1. Meriah dan terus meriah ......EFG bolehhhh

      Delete
  9. macam kena join jer ni..
    nmpk menarik bila sama2 exchange blog.

    ReplyDelete
  10. #efg bukan sekadar sembang kosong.. :)

    ReplyDelete
  11. EFG terbaikkk..meriahnya nengok gambar..

    ReplyDelete
  12. yeaayyy...!! comelnya Mokchik jual cili kicap tu... hahahahaa... :p

    *KC jangan jealous*

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah kita kongsi-kongsi ilmu di sini sambil menjalin ukhwah :) sayang Lya .

    ReplyDelete
  14. wow..laju kak lya =) sayang EFG family

    ReplyDelete
  15. ramai yang berminat.. #EFG terbaikk

    ReplyDelete
  16. Terbaik... semoga sukses selalu semua.. :) :)

    ReplyDelete
  17. EFG Terbaik... Jom viralkan EFG. :)

    ReplyDelete
  18. Nti klu ada intake baru EFG dont forget to let me know ok?nk sgt join group ni...

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.