♥ Promosi Tempahan Vector Potrait RM10 Daripada Blogger Azhafizah ♥

March 02, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Isnin Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Pengumuman !!! Pengumuman !!!

Macam suspen jer bunyi ni..Ni baru kat entri blog,kalau kat Whatsapp memang sah sah la icon cerobong asap tu yang keluar,hehehehe.Ok balik pada cerita asal,Lya nak bagitahu sahabat sahabat Lya yang berminat nak menempah Vector Potrait,jom la TEMPAH SEKARANG.Hanya dengan harga RM10 sahaja.Wah !!! murah tuuuu.

Sekarang ni Blogger Azhafizah Md Nor dah bukak tempahan untuk 10 yang terawal.Promosi untuk bulan March sahaja tau.Kalau nak tempah,cepat cepat pergi tempah sebelum promosi tamat.Nak tempah pon ada syarat jugak tau..

Syarat nak dapatkan Vector Potrait dengan harga RM10 :

- Gambar asal TANPA editing  
- Close up photo
- High pixel 
- Lukisan vector potrait dari kepala sampai ke paras pinggang atau kurang dari itu.
- Menutup Aurat

Apa yang akan anda dapat adalah Vector Potrait seperti dalam gambar kat bawah ni..Hehehe aa gambar akif jugak kat situ..Krikk krikk krikkk...


Sumber Gambar : Blog Azhafizah 

Berminat nak order Vector Potrait,boleh terus email : 
azhafizahmdnor@gmail.com

 Jom la order sebelum tamat promo.Dah tamat takdela harga RM10 lagi harga biasa la ya.Apalagi cepat cepat cepat sebelum anda gigit jari..


Artikel Menarik yang Lain

12 sang pencerita

  1. Murah tu, cepat dapatkan segera..:)

    ReplyDelete
  2. cunnn... pija memang terbaiklah !

    ReplyDelete
  3. Wahh kak Lya promote tu..terima kasih banyak² Kak Lya..jasamu dikenang :)

    ReplyDelete
  4. wuaaah menarik ni..
    murah plak tu.. nak godek2 cari gambr yang sesuai.. hehehe malu tite =P

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.