♡ Top Komentator Februari 2015 Blog Akif Imtiyaz ♡

March 02, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Isnin Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Blog Akif Imtiyaz

Diam tak diam hari ni dahpon masuk hari kedua bulan Mac bagi tahun 2015.Untuk setiap awal bulan Lya pasti akan buat satu entri istimewa untuk sahabat blogger yang sudi meninggalkan komen kat blog Lya.Entri penghargaan ini khas buat sahabat Lya yang tak jemu untuk singgah dan meninggalkan sepatah dua kata komen kat blog Lya.Terima Kasih sekali lagi dan Lya dedikasikan penghargaan ini pastinya untuk anda..

Top Komentator Februari 2015 Blog Akif Imtiyaz


Blog Akif Imtiyaz

♡ Khir Khalid 
♡ Arz Moha 
♡Asha Lya
♡ Anizz Annisa 
♡ Ct Humairah
♡ Nur Inani 
♡ Pojiegraphy Blog 
♡ Azhafizah Md Nor 
♡Mad Parihh 
♡ Irra yyan 

Ok...Inilah dia 10 sahabat bertuah yang cukup rajin dan tak pernah jemu untuk meninggalkan komen kat Blog Akif Imtiyaz.Mereka semua adalah blogger blogger terbaik dan cukup sporting dalam dunia blogging.Nak tahu lebih lanjut mengenai mereka yang awesome ni..Klik link blog mereka dan follow.Moga ikatan ukhuwah yang terbina akan terus berkekalan hendakNya..Aamin aamin.

Terima kasih juga untuk sahabat yang masih tak jemu singgah kat sini walaupun tak tersenarai,anda tetap sahabat terbaik untuk Lya.Terima Kasih sahabat,kerana sudi menghulurkan salam persahabatan di alam maya ini..


Artikel Menarik yang Lain

25 sang pencerita

  1. tahniah kepada mereka semua..

    ReplyDelete
  2. tahniah pada para pengomen tegar kat blog ni hehe

    ReplyDelete
  3. kak lya nak stoberi cokelat tuu. hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg tu jugak Nani nampak hahaha..ambik laa

      Delete
  4. Bro Khir laju sangat tak sempat ak kejar. baru sekarang dapat masuk rank kak lya...

    terima kasih juga sebab singgah di blog aRz

    ReplyDelete
  5. Sibuk sangat bln feb rasanya lebih sibuk dibulan mac. Tahniah buat yg tersenarai..:)

    ReplyDelete
  6. wahhhh best nya jadi top 10 meletop pengomen kat blog Lia..
    Tahniah Uolls

    ReplyDelete
  7. 4/10 ahli EFG kat situ...best :)

    ReplyDelete
  8. Alamak, nama dah hilang...
    Tak sempat sangat nak BW skrg.
    Sorry tau k.Lya.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. t kasih Lya. Tahniah juga buat rakan2 lain yg tersenarai.. Salam ceria bulan Mac.. :)

    ReplyDelete
  10. Ade jugak fiza terselit tu ye..tahniah untuk semua :)

    ReplyDelete
  11. adeee nama tite ada nama titeee yahuuuu..
    lepas ni nickname CT Humairah tak guna dah.. Siti Yang Menaip pula..
    still orang cute yang sama miahahaha..

    ReplyDelete
  12. Alaaa JM x sempat masuk list, semua kencang!

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.