♥ Terima Kasih Sudi Singgah ♥

March 14, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Sabtu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Hai hai hai.Hehehe cam ceria jer bunyinya..Sebenarnya takde la ceria mana pon.Tengah ponattt sesangat ni sebab baru je tiba dari kampung.Balik menjenguk mertua yang tak sihat dan jugak menghadiri kenduri kawen sahabat En hubby..Alhamdulillah baru jer sampai rumah.Rindu sangat ngan blog,rindu serindu rindunya.Rindu kat sahabat Lya jua..

Entri ni entri nak bagitahu jer.Nak bagitahu yang Lya belum ada kelapangan masa nak terjah kat blog sahabat.Minggu lepas adalah minggu dimana anak anak Lya menduduki ujian kat sekolah.Jadi tumpuan Lya pada blog kureng sikit laa sebab nak bagi tumpuan pada anak anak.Minggu ni InsyaAllah kalau takde aral melintang Lya akan singgah ke blog sahabat.Kepada sahabat Lya yang masih sudi singgah dan tinggalkan komen,Lya nak ucapkan terima kasih.Semoga ukhuwah yang terjalin antara kita akan terus berkekalan hendakNya.Terima Kasih sahabat..

Ok tu je laa untuk kali nanti..Nanti kita jumpa lagi..Pada sahabat Lya,kalau ada masa terluang jangan lupa singgah sini ya..Jalinkan persahabatan eratkan silaturrahim.

Happy Blogging ♥♥


Artikel Menarik yang Lain

17 sang pencerita

  1. Insya-Allah akan singgah di sini kalau blogwalking :D

    ReplyDelete
  2. Moga mereka berjaya dalam ujian di sekolah yer Lya...

    ReplyDelete
  3. Sha singgah ye, singgah singgah singgah :D

    ReplyDelete
  4. Lya pun blik kg lawat family, lma x blik bfrt

    ReplyDelete
  5. Tak apa Kak Lya. Pojie pun sama. Sejak start kuliah ni, cuma mampu nak tulis blog je. Weekend je la ada masa untuk blog walking :)

    ReplyDelete
  6. salam hujung minggu kak lyaa ^^

    ReplyDelete
  7. Cuti sekolah ni agak sibuk sikit kan.. hal keluarga diutamakan.. :)

    ReplyDelete
  8. Biasa la tu, masing2 pun sibuk sangat..:(

    ReplyDelete
  9. saya pun baru sempat ke blog kak lya

    ReplyDelete
  10. Ayat last tu rse mcm dh raye lak.. Hihi

    ReplyDelete
  11. x pe kak Lya..masing2 kan ada komitmen..bila dh free nanti datang lah jengah kawan2 ye..as i said sebelum ni we as a blogger we support each other :-)

    ReplyDelete
  12. ehehe da free nanti wajib singgah blog CT oookay =) ehehe..

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..