❤ Terima Kasih Sudi Follow Blog Akif Imtiyaz ❤

March 22, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Ahad Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Alhamdulillah dah ada 820 followers dah sekarang ni...Terima Kasih sahabat sebab sudi follow blog Akif Imtiyaz.Terima Kasih kerana sudi singgah,sudi terjah dan sudi bersahabat dengan Lya.Semoga ikatan ukhuwah antara kita akan terus berkekalan hendakNYA...Terima Kasih followers lama dan jugak followers yang baru.Sayang sahabat semua...

Followers Blog Akif Imtiyaz

Alhamdulillah syukur,hari ni dapat jugak menulis sepatah dua tiga kata setelah dua hari tak menulis.Bukan apa sekarang ni Lya memang kurang masa nak berblogging.Masa lebih pada anak anak.Tak sempat nak update blog walaupon dah cuba sedaya upaya.Sekarang ni anak anak dah mula sekolah balik.Cuti dah tamat.Dapat la Lya jenguk blog sekejap masa anak anak ke sekolah dan masa anak anak dah tidur.InsyaAllah Lya akan luangkan sedikit masa untuk singgah kat blog sahabat.Terima Kasih sahabat sudi singgah dan sudi tinggalkan komen kat blog Akif Imtiyaz.

Artikel Menarik yang Lain

10 sang pencerita

  1. fuiyoooo makin ramai hihi. tahniah2..
    thank u akak pun follow blog blog kami =)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tahniah Lya. Semoga terus sukses & ceria selalu.. :) :)

    ReplyDelete
  3. makin ramai followers, tahniah ;)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...semkain ramai follower dan JM sahal sorang dari mereka :-)

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..