♥ Teknik Kreatif Mengambil Gambar Bulan ♥

March 10, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Selasa Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Kreatif

Fotografi

Kreatif



Kreatif



Artikel Menarik yang Lain

18 Sahabat Setia

  1. Cantiknya..ini kena guna kamera dslr baru ok kot..

    ReplyDelete
  2. kalaulh bulan tu boleh digapai dgn nyata kn...

    ReplyDelete
  3. wahh kreatif sangat niii .cantekkkk hehehe

    ReplyDelete
  4. kreatif sgt! tp syg aina xpndai ambil gmbr cantik2 >_<

    ReplyDelete
  5. kreatif betul..cantik photography macam ni

    ReplyDelete
  6. Sungguh kreatif...xdapek den nak menangkapnya, tangkap gambar bulan Mac boleh le...hehe

    ReplyDelete
  7. Wow bestnya... mmg kreatif.. menarik..

    ReplyDelete
  8. Bulan cantik, manusia kreatif lg..bertambah cantik bulan

    ReplyDelete
  9. terbaikkk . nak2 yang tolak troli tu . huhuu

    ReplyDelete
  10. ha'ah lahh heee...mmg kreatif

    ReplyDelete
  11. aaa yang last skali tu best..
    kat kawasan rumah CT ada satu jalan tu tinggi sket.. time nak sunset kekadang tu
    nampakla jugak matahari kat tengah2 jalan nak terbenam.. tp jalan sebok..
    mmg xleh nak shooting..

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.