♥ Selamat Hari Lahir Atuk Perfect 10 ♥

March 03, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Selasa Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...


Hari ni hari lahir ayah Lya yang je- 59.Pagi tadi nak call awal awal tapi sibuk sikit,Lya tangguhkan dulu.Tapi nak jadi citer ayah Lya pulak yang call awal pagi.Alahai ayah,kita baru nak call,dia dah call dulu..Hehehe kita tau sangat dah taktik dia..time hari jadi jer memang ayah akan call semua anak anak dalam jarak waktu yang sama.So sweet ayah kita ni haaahaaa.

Mula mula ingat tanak angkat phone sebab kita sendiri nak call ayah tapi kan sodihh plak ayah kita tu,jadi kita angkat jer la..."SELAMAT HARI JADI AYAH"..Semoga ayah panjang umur,murah rezeki,bahagia hingga hujung nyawa,sentiasa dalam redha Allah SWT...Sayang ayah dunia akhirat..Pusshh satu nafas yang sama.Hahaha kita dah tahu laa taktik ayah,kita dah hafal la..Yeyyy kita berjaya ucap dulu...Hehehe ayah ayah..Pastu baru dengar suara ceria ayah.Alhamdulillah masih sihat seperti hari hari yang lepas..Semoga sentiasa dalam keadaan sihat walafiat.

Mr Johari...Dia ayah saya,lelaki pertama dalam hidup saya, peneman saya,pembantu saya,pelindung saya,sahabat saya, kawan baik saya,suami terbaik mak saya dan semestinya atuk perfect 10 untuk anak anak saya...

SELAMAT HARI LAHIR KE - 59 AYAH.SAYANG AYAH HINGGA KE SYURGA...SANAH HELWAH YA ENCIK JOHARI..

Artikel Menarik yang Lain

17 sang pencerita

  1. Selamat hari jadi pakcik Johari.. sy suka quote nih.Dia ayah saya,lelaki pertama dalam hidup saya, peneman saya,pembantu saya,pelindung saya,sahabat saya, kawan baik saya,suami terbaik mak saya ..ank soleh/solehah sentiasa mendoakan ibubapa..terbaiklah Lya.

    ReplyDelete
  2. semoga ayah Lya terus diberi kesihatan yg baik..dipanjangkan usia..dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  3. Untung....boleh merasai lagi kasih ayah....
    Selamat ulangtahun ye pakcik...

    ReplyDelete
  4. Semoga dipanjangkan usia dan diberikan kesihatan yang baik..:)
    selamat hari jadi..

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir untuk ayah kak lya :D

    ReplyDelete
  6. selamat hari ulang tahun kelahiran jugak kat ayah kak lya
    semoga diberikan kesihatan yng berpanjangan

    ReplyDelete
  7. selamat ulang tahun buat ayah kak lya.. semoga sentiasa dalam rahmat Allah s.w.t.. :)

    ReplyDelete
  8. selamat hari lahir atuk perfect 10 <3

    ReplyDelete
  9. Selamat hari lahir buat atuk perfect 10.. semoga sentiasa sihat dan diberkati kehidupan sekeluarga... aamiin. :)

    ReplyDelete
  10. Happy Belated Birthday to your dad, Kak Lya!

    ReplyDelete
  11. wah.. msih muda ayah kak lya.. selamat hari lahir buat ayh kak lya..

    ReplyDelete
  12. happy birthday pakcik =) semoga dikurniakan kesihatan yang berpanjangan..
    murah rezeki..

    ReplyDelete
  13. Syukur akak msh ada ayah, moga sntiasa d bri kesihatan yg baik

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..