♥ Search Keywords Blog Akif Imtiyaz 8 Mac 2015 ♥

March 08, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Ahad Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Search Keywords

Carian yang singgah untuk hari ini..
- Abu Khurayra
- Apakah Oat Choco Halal?
- Ben Brim2015
- Biografi Abu Huraiah Kazak
- Gambar Ukuran Passport
- Gambar Untuk Orang Memfitnah
- Halal Oat Choco Naraya
- Jom Relaks Dunia Kecil 1
- Kek Untuk Budak Umur 5 Tahun
- Macam Mana Nak Block Game Invite 

Carian tertinggi masih lagi diungguli oleh Abu Khurayra.Ramai betul yang mencari cerita mengenai anak muda yang gugur syahid di Syria ini.Nak tahu lebih lanjut boleh rujuk sini 

Carian yang Lya rasa pelik sikit adalah carian ketiga tu tu tu Ben Brim2015.Apa kebenda tu,huhuhu setahu Lya laa setakat yang Lya tahu mengenai Ben.Satu Ben jer yang Lya kenal,Ben Ashaari jer.Ben Brim2015 memang tak penah dengar huhu.Ada ke sapa sapa yang tahu mengenai Ben Brim2015 meh citer sikit nak tahu jugak ni apa benda laa yang di cari ...

Untuk carian yang lain..masih berkisar pada tulisan yang Lya tulis pada blog dan sesetengah carian ada juga yang Lya tak dapat ingat entri yang mana satu..Harap harap si pencari mendapat jawapan dengan apa yang mereka cari kat sini..Jangan lupa datang laa lagi..Terima kasih daun keladi..


Artikel Menarik yang Lain

30 sang pencerita

  1. Hehe... Afa kna mngena dgn abg ben kot...

    ReplyDelete
  2. Ben Brim Kak Lya? Hurm. Pelik2 jugak keyword orang - orang ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha tu la Sha..pelik nooo laaa

      Delete
  3. ada jugak yang cari saiz gambar ukuran pasport...harus la nak masuk IPT..lepasan spm gamaknya..

    ReplyDelete
  4. mcm2 keywords ya. kdg2 tgk keywords blog kita rsa nk gelak je kan. >,<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dtg yg kelakar rasa gak nak gelak guling2 Aina..

      Delete
  5. saiz gambar passport pun orang google ek... ermm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe tu laaa ...tq CLP sudi komen kat blog kita..

      Delete
  6. salah tekan kot lya...terjadi ben brim...hihi

    ReplyDelete
  7. bar utk yg yg memfitnah? Mcm2 yg d cari ehGam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bar duk ats Gam kat bawah hahaha..sekerat2 plak dah ayat JM..

      Delete
    2. ehh..JM tulis bahasa apa tu haha...berat nanang

      Delete
  8. Kadang2 tu memang pelik melihat keyword carian ni... Tu belum lagi yg tak masuk dek akal pun boleh muncul...huhu

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Nama pon tuan blog..kena laa rajin hehe..

      Delete
  10. Ben brim tu dulu blogger juga tapi dah pencen dah Lya... hehehee.. saya gurau je.. :D

    ReplyDelete
  11. abang ben kasi brim kot kak lya..hehe

    ReplyDelete
  12. Yg plik2 d cari..ben brim..mgngau kali org yg cari tu kihkih

    ReplyDelete
  13. rajin akk check keyword search ni...kite jarang2 check :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha okay akak plak tak reti nak cek..
      kalo tngk pun yang kat nuffnang..

      Delete
  14. bestlah kalau entry2 yg berkaitan dapat bantu org yg tngh cari info..
    mana2 yg berkaitan agama tu x langsung jadi saham kita juga kan =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.