♥ Search Keywords Blog Akif Imtiyaz 2 Mac 2015 ♥

March 03, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Selasa Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Search Keywords

Ok ini adalah search keywords yang masuk kat blog Lya semalam.Macam yang lepas lepas jugak,ayat power masih , melekat kat situ.Puding sumi juga masih mengekalkan kredibiliti di situ...hehehe..

Sarana ibu bapa,ada juga orang cari kat sini.
Alhamdulillah,harap harap si pencari dapat sedikit jawapan dengan entri Lya berkenaan Sarana Ibu Bapa.Wah ada yang nak tengok gambar Sup Ketam ke.Nah tengok puas puas gambar Sup Ketam kat sini Resipi Sup Ketam Untuk carian yang lain kebanyakan yang di cari adalah mengenai ucapan.Ada juga yang mencari ucapan hari lahir,Kalau kat blog Lya,kebanyakan ucapan hari lahir Lya tujukan pada anak anak,suami,keluarga dan sahabat terdekat.Ada juga ucapan umum yg sesuai untuk semua....

Ok itu saja untuk kali ini..Jumpa lagi sahabat..
HAPPY BLOGGING ♥♥


Artikel Menarik yang Lain

20 sang pencerita

  1. Sup ketam yang memang sedap..kiki

    ReplyDelete
  2. keyword resepi2 memang ada je ..kan/??sebab tu kena buat juga entry2 resepi nih

    ReplyDelete
  3. Ayat power rangers tu rasanya hehee.. :D

    ReplyDelete
  4. Fuh banyak juga keywords Kak Lya ya. Tahniah! Hehehehe

    ReplyDelete
  5. tp klu ketam masak cili api lg sedap....

    ReplyDelete
  6. wah.. ayat apa yg power tu ek.. hihi

    ReplyDelete
  7. uuuuiyoo ada recepi sup ketam.. usually yang kena deman panas or denggi kan rajin makan sup ketam..

    ReplyDelete
  8. Selamat pagi pun ada jugak ke..hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..