♥ Sambutan Hari Lahir Akif Di SKSG ♥

March 07, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Sabtu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Cerita tertunda hari Khamis..Sepatutnya hari Khamis 5.3.2015 Lya dah publish entri ni.Tapi dek kerana kekangan,masa hari ni baru dapat up entri sambutan hari lahir Akif kat Pra sekolah SKSG.Lya tak sempat nak siapkan entri kerana hari Khamis lepas,selesai sambut birthday Akif kat rumah,kami satu family berangkat balik kampung.Bila dah sampai kampung memang ler takde masa ditambah pula line tenettt slow sangat,nak upload satu gambar pon tak lepas.Ni dah ada kat rumah dapat la godek blog

Gambar gambar sambutan Birthday Akif kat Sekolah adalah ihsan daripada Cikgu Atilah Maliki..Cikgu kelas Akif.Terima kasih Cikgu Atillah.

Hari Lahir
Bedayy boy malu laa..Ala kalau laa masa ni Umi ada alangkah seronoknya..Tapi Umi tak nak la ganggu kelas Akif .Umi hantar kek dan goodies pastu terus balik..

Hari Lahir
Seyess sikit muka..HeheheAkif dah nampak matang sikit bila masuk umur 6 tahun..

Hari Lahir
Dah senyum dah..Comel ..

Hari Lahir
Bersama Cikgu Atillah dan Cikgu Juju..Terima kasih Cikgu ..

Hari Lahir
Bersama kawan kawan lekaki..Terima kasih sahabat..

Hari Lahir
Bergaya bersama teruna teruna hensemm..Hensem tak kawan kawan Akif,,

Hari Lahir
Bergambar dengan kawan kawan perempuan..Akif malu malu laa pulak.Malu sayaaaa...

Hari Lahir
Diapit si dara jelita..Malu saya..Malunyerr..

Hari Lahir
Goodies bag untuk kawan kawan..Bagi jangan tak bagi..

Alhamdulillah majlis berjalan sempurna..Terima kasih Cikgu cikgu dan kawan kawan Akif.Selamat sudah majlis Akif..


Artikel Menarik yang Lain

25 sang pencerita

  1. seronoknya, hencem Akif kan Lya :)

    ReplyDelete
  2. Wah Meriah sambutan birthday Akif...

    ReplyDelete
  3. asalam mujur on blog ni..selamat hari lahir ya Akif..mesti happy kan akif...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam...terima kasih cikgu etuza..happy sokmo dia ni cikgu ..

      Delete
  4. Happy belated beday Akif...sudah 6 tahun ye...tahun depan dah masuk sekolah darjah 1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks JM..yupp tahun depan masuk tahun satu dah

      Delete
  5. Sronok tgk ank2 sronok kan kak

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Lahir,Akif.
    Semoga menjadi anak soleh yang cermerlang dunia & akhirat.

    ReplyDelete
  7. Kat kelas pun sempat lagi kena sambut..hehe

    ReplyDelete
  8. Wahhh.. meriah dan seronoklah mcm ni.. best2.. :) :)

    ReplyDelete
  9. fuiyoooo goodies bag tu macam meriah saja Kak Lya.. ehehe.. amboi
    Akif diapit.. makin dalam le lesung pipit dia tu ehehe..

    smart la sekolah ni.. pakai cemni.. macam nak pegi choral speaking..

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.