♡ Gambar Sempena Hari Lahir Akif ♡

March 08, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Ahad Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Alhamdulillah dapat juga siapkan entri hari lahir Akif baru baru ni.Syukur
 alhamdulillah majlis kecik kecik Akif dan kami sekeluarga berjalan lancar.

Selamat Hari Lahir
Suka sangat senyum cam gini..Dah jadi trademark Akif dari kecik hinggz laa sekarang..Memang suka bebenooo buat muka camni..

Selamat Hari Jadi
Hambek kau..Mengutip coklat m&m yang macam macam warna kat kek.Seronok jer tengok Akif happy..

Potong kek ..Potong jer laaa lagu mana pon..Akif takut nak potong,takut nanti terpotong kepala Upin Ipin katanyerrr..

Selamat Hari Jadi
Bergambar sakan dengan Kakak Insyirah.Senyum jer kerjanya.Senyumlah senyumlah senyumlahhh..

Selamat Hari Lahir
Bersama senyum sengeh senyum sengeh ngan Kakak Insyirah dan jugak Abang Iman.

Selamat Hari Lahir
Hadiah daripada Umi,Abah,Kakak Insyirah dan jugak Abang Iman.Alhamdulillah Akif suka..Umi,Abah lagi suka.Syukur padaMu ya Allah..


Kita jumpa lagi untuk sambutan hari lahir 2016..Semoga Akif panjang umur murah rezeki..


Artikel Menarik yang Lain

25 sang pencerita

  1. Slmt ulg thn klahiran buat Akif..maaf Kak lewat lya wish baru smpt bw cne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Lya..takpe Lya..hehehe..tq tq tq

      Delete
  2. hepi besday..suka akif ye, senyum.stylo betul la akif tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq uncle PcL..hahah stylo lerrr sangat

      Delete
  3. Happy birthday Akif. Dah big boy dah diaaa! Alhamdulillah

    ReplyDelete
  4. Happy birthday akif.. Mcm upin ipin juga...

    ReplyDelete
  5. Seronok Akiff sambut birthday..dapat banyak best pulak tu

    ReplyDelete
  6. Happy besday buat akif yg comel tu

    ReplyDelete
  7. Semoga menjadi anak-anak yang soleh dan solehah..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah tahniah.. happy birthday Akif!!
    Tengok juga kat fb tapi tak sempat2 nak berblog lagi time tu.. skrng baru sempat..
    Semoga Akif sihat & ceria selalu.. :)

    ReplyDelete
  9. geram la tengok akif ni..huhu bila la nk jumpa..nak mbik sikit lesung pipit tu >_<

    ReplyDelete
  10. semoga menjadi anak yang soleh.
    Jeles tengok kek kak lya oiiii

    jangan lupa hantar sikit

    ReplyDelete
  11. wahhh bestnya dia dapat hadiah

    ReplyDelete
  12. amboi si hensem ni ehehe.. dapat hadiah basikal ke tu Akif ? siap penuh belon..

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.