♡ Fruit Bouquet Yang Buat Hatiku Meronta Ronta ♡

March 02, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Isnin Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Malam malam camni tekak ni tetiba rasa nak makan buah la pulak..Ni semua gara gara terpengaruh duk tengok Fruit Bouquet yang cantik cantik kat laman Fb.Bila mata ni dah tertumpu kat situ,hati ni bagai di gerak gerak jer mintak nak makan buah.Apa ke hal la pulak,tengok buah buahan ni boleh jadi terliur.Aduss nak kena pegi beli buah gamaknya ni.Kalaulah boleh petik jer yang kat dalam bakul ni kan sonanggg..Huissss melalut dah sebab terliur sangat tengok buah buahan penuh bakul ni.

Tak nak la duk terliur sorang sorang up satu entri bagi sahabat Lya terliur sama.Hehehe biar sama sama tengok sama sama rasa cam nak telan jer ngan bakul bakul sekali,hahahaha.Apa rasa ??..Nak telan tak,nak telan tak...







Artikel Menarik yang Lain

19 sang pencerita

  1. wow!
    sekejap je cntik ni
    dpt kt budak2 hbissss...hhee

    ReplyDelete
  2. kak ana nak yang stoberi coklat tu Lya.. :)

    ReplyDelete
  3. Buah pertama yang nak di rasa mestilah stoberi..lepas tu kiwi, lepas tu anggur..uih...terasa2 dok dalam mulut nih...

    ReplyDelete
  4. Bonde nak bakul yg pertama tu... Plzzz Lya...
    menarik sangat

    ReplyDelete
  5. adoii la...tersangat seksa tekak ni ...tak sanggup tgk lama2..

    ReplyDelete
  6. buah hati boleh cucuk tak Lya..keh keh..

    ReplyDelete
  7. cantik nye..nk makan pun sayang...

    ReplyDelete
  8. wah sedapnyaaaa... saya nampak strawberry !!!! HAHAHA

    ReplyDelete
  9. fuuuuuuhhhh meleleh air liur tgk hehehe

    ReplyDelete
  10. Yummy.. Yummy..
    Tengah pikir buah apa yang boleh buat btk love n flower tu?

    ReplyDelete
  11. amboiii cantiknyeee.. syg nak makan..huhu

    ReplyDelete
  12. Aduhai... memikatnya.. selera tengok buah2an tu.. :D

    ReplyDelete
  13. Fuh! Kalau dapat hamper ala-ala macam ni memang best.. nampak begitu menggoda!

    ReplyDelete
  14. aaaa tak sampai hati nak makan.. buat cecantik cemni..
    nanti dok tengok aje rugi nak usik ehehe..

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..