♥ Chocolate Bouquet - Jambangan Coklat ♥

March 01, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Ahad Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Chocolate Bouquet atau dalam bahasa melayu kita sebut Jambangan Coklat..Pernah dengar tak,ingat bunga jer ke ada jambangan,coklat pon adooo.Nama berubah la jadi Jambangan Coklat.Dengar nama pon dah terliur..

Chocolate Bouquet selalunya dibalut seperti jambangan bunga segar dan sangat sesuai sebagai pemberian kepada insan tersayang terutama pada majlis hari lahir,hari konvokesyen, hari ulangtahun perkahwinan dan lain lain.Pastinya si penerima tersenyum lebar menerima jambangan coklat dari anda.Sapa tak suka coklat weyy..semua suka.Ke ada yang tak suka??..

Seronok apa,dapat jambangan coklat boleh la makan,kalau dapat jambangan bunga mana boleh makan hehehe.Buat hiasan jer laaaa.Kalau rasa tak nak makan lagi boleh simpan kat dalam pasu,letak macam jambangan bunga hiasan.. Tapi jangan la letak kat tengah panas nanti cair la pulak coklat tu.Buat hiasan sekejap boleh laaa pastu masukkan kat peti ais agar coklat tak cair.

Mak aii bila tengok chocolate bouquet kat bawah ni buat hati Lya bergetar laaa.Seyuss comel,nak makan pon sayang.
Sayang..sayang..sayang..hambek kau, dah kuar pulak intro lagu Aliff Aziz.Mula mula tengok gambar ni ngan Encik Hubby, harap harap terbuka lerr hati En Hubby nak bagi kat kita Jambangan Coklat yang comel sesangat ni..Awak kita nak satu,boleh tak (hehehe sambil buat muka cam kerang nak kena bakar hahaha)

CHOCOLATE BOUQUET 






Seyesss cakap semua comel comel..Nak makan pon sayang kalau dah comel cam gini..Nak satu yang macam gini,nak satu..Satu jer bukan nak nak banyak pon...




Artikel Menarik yang Lain

11 sang pencerita

  1. choc bouquet..10x lebih baik dari mana2 flower bouquet..sebab ia boleh dimakan! nyumms..
    kalau dapat 1 cenggini, mesti nak lagi dan lagi ;p

    ReplyDelete
  2. tak membazir kan Lya dari bagi flower bouquet, boleh dimakan hehe :)

    ReplyDelete
  3. mohon ada orang bagi gini untuk nani. hahahhaha :P

    ReplyDelete
  4. Waduuhhh... sgt2 terliur saya tengok coklat2 mcm tu.. berbunga2 rasa hati nak makan. Tapi.. rasa nak makan pun mcm sayang juga.. cantik.. :)

    ReplyDelete
  5. aihh ni kalau dapat memang cirit birit la . nak2 feroro roche tu . huhuu

    ReplyDelete
  6. adus tolonglah jangan kasi kat CT. membazir sebab memang tak sanggup nak makan..
    banje ferrero roche dah la =)

    ReplyDelete
  7. cantik betul Lya
    kalau dpt mcm lambat je nak makan...sayang
    tapi kalau anak2 nampak...kejap je abisss hehehe

    ReplyDelete
  8. kalau la dapat dari someone >_< hehe

    ReplyDelete
  9. Tak sampai hati nak makan.
    Tapi, tak dapat menahan perasaan kalau tengok ni..

    ReplyDelete
  10. kak lya nk satu..minta abg belikan :-)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.