♡ Selamat Hari Lahir Ke ~ 6 Muhammad Akif Imtiyaz ♡

March 05, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Khamis Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...


Muhammad Akif Imtiyaz 


Akif Imtiyaz

Buah hati kesayangan Umi,Abah,Kakak Insyirah dan juga Abang Iman.Teman baik Umi,kawan baik Abah,sahabat terbaik Kakak Insyirah dan Abang Iman.
Bersempena hari lahir Akif yang ke-6,Umi dan Abah dedikasikan sebuah ucapan terindah ini buatmu permata hatiku dunia akhirat.

Hari Lahir

Selamat Hari Lahir Sayang "MUHAMMAD AKIF IMTIYAZ".Alhamdulillah,hari ni 05.03.2015 genap enam tahun usia anak bongsu Umi dan Abah.Umi dan Abah sentiasa mendoakan Akif dipanjangkan umur,diberikan kesihatan yang baik,
sentiasa dimurahkan rezeki oleh Allah SWT.Semoga Hari Lahir Akif pada tahun ini memberi sinar kebahagiaan dan keceriaan yang berpanjangan buat Akif.Umi dan Abah doakan Akif membesar sihat sempurna menjadi anak soleh yang sentiasa taat pada perintah Allah SWT dan juga Rasul serta menjadi anak yang berbakti buat Umi dan juga Abah.Umi dan Abah sentiasa
menyayangi Akif dunia & akhirat.

Selamat Hari Lahir

Permata hati pengarang jantung Umi juga Abah,adik kesayangan kepada Kakak Insyirah & Abang Iman.Buah hati saya,sahabat bergaduh saya,kawan ketawa saya,semoga Akif sentiasa berbahagia hingga ke Syurga.Mendapat redha Allah SWT dalam setiap langkah perjalananmu.
Insyaallah..aamin aamin aamin.

Always remember to be happy because you never know who's falling in love with your smile.... 

Selamat Hari Lahir


Artikel Menarik yang Lain

66 sang pencerita

  1. semoga menjadi anak yg soleh..
    alahai manisnya senyuman Akif...lesung pipit yg mahal tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Kak Kam...hehe lesung pipit jugak yg aksk berkenan ya..hehe ..mekacihh akak.

      Delete
  2. Selamat hari lahir dear akif..

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir akiff hensem ^^

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum lya...selamat hari lahir hancem boy..moga akan terus jadi anak yg soleh yer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam Mama .tq tq tq..aamin aamin

      Delete
  5. Happy birthday Akiff encem boy :)

    ReplyDelete
  6. Happy Birthday... Lesung pipit kemain terletak...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah... selamat hari lahir buat Akif. Semoga sentiasa sihat, ceria, dipermudahkan dlm pembelajaran dan diberkati kehidupan sekeluarga... aamiin..
    Stay handsome Akif.. :) :)

    ReplyDelete
  8. amin . happy birthday buat akif juga :)

    ReplyDelete
  9. encem nya dia bila dah besar...:)

    ReplyDelete
  10. selamat hari lahir ... semoga menjadi anak yang soleh ...

    ReplyDelete
  11. Akif... Birthday Boy... Senyum lebar yea...

    Akif Senyum Riang! yeayyy

    ReplyDelete
  12. Happy birthday!..walaupun lambat sehari..hihi. :)

    ReplyDelete
  13. Happy birthday Akif... Lama zumal tak tengok Akif.... Dapat banyak hadiah yer ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih zumal...alahai camne nk tgk uncle zumal tak singgah sini huhu

      Delete
  14. happy birthday handsome Akif =) semoga jadi anak soleh buat umi abah..

    ReplyDelete
  15. Happy Belated Birthday Akif..... ;)
    semoga membesar menjadi anak yang soleh dan berjasa.... ;)

    ReplyDelete
  16. Budak omey ni percaya x gambar baby tu dia?
    Kalau anak saya memang dikatanya tu gambar adik die..bukan dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe percaya..dia tgk lesung pipit tu di tahu itu gambar dia haha..

      Delete
  17. happy birthday akif...dalamnya lesung pipi, comel sangat2 :D

    ReplyDelete
  18. hb akif.... semoga akif terus cemerlang dan mnjadi anak soleh untuk umi dan abah..

    ReplyDelete
  19. Happy besday akif...membesar dgn sihat dan jadi anak soleh ye..amin

    ReplyDelete
  20. selamat hari lahir buat Akif..auntie JM salah sorang yg fall in love dgn senyuman akif tu...geram sama dimple dia tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks JM..hehehe wahh dah jtuh hati eaaa..tq tq tq

      Delete
  21. Bujang suda Ank akak. Comelnya Akif masa baby2

    ReplyDelete
  22. Encem boy...happy happy selalu ye.
    * Alamak dah ngantuk.. Lenkali BW lahi..

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..