❤ Search Keywords 16 Februari 2015 - Pic Roy Gila Gila Remaja ❤

February 17, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Selasa Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...


Semalam check Keywords..Taraaa tengok keywords yang terakhir tu menarik perhatian Lya.Hehe ada jugak yang cari pic roy gila gila remaja kat sini ya..Ha ahh ni mesti ada kena mengena ngan satu entri Lya berkaitan Gila Gila Remaja ..

Saper laa yang cari pic roy tuu yaa..Ok la Lya tanak hampakan si pencari..Nah tatap laa puas puas pic roy gila gila remaja..Gigih pulak Lya pegi screen shoot gambar ni dari video kat YouTube.Video Roy dan Suzianna dalam tasik tuuu..Ha aaa ambik kau dapat jugak gambar Roy..


Kualiti gambar memang ler kelabu.Al maklum la kat You Tube pon berbelang belang video yang keluar.Ni kira nasib baik la ni dapat jugak gambar Roy..Lya lau tgk jer citer ni teringat kat ayat ni.. "Roy Roy hati kau keras....Selalu berkorban untuk orang lain..Pastu kluar la lagu Memburu Impian..Fuhh fefilingg tengok Gila Gila Remaja plak hehehe...


Artikel Menarik yang Lain

15 sang pencerita

  1. Hahhahaha...
    terngiang2 lagu...
    kujejakkk jalan yang berlikuuu....

    ReplyDelete
  2. semangat mencari tu..xnak hampakan pencari..hehe

    ReplyDelete
  3. Fuh. Ni betul-betul throwback ni. Hehehe

    ReplyDelete
  4. wahh rajin ye mencari..hahha... roy roy hati kau keras roy..hahah

    ReplyDelete
  5. Lama tak dengar tajuk cerita Gila2 remaja ni.. :)

    ReplyDelete
  6. sape la pencari tu erk . haa tatap la puas2 kak lya dah tolong carikan . hehee

    ReplyDelete
  7. klasik sungguh keyword nyee.. tak pernah tengok citer ni sampai abes..
    eh ke tak pernah tengok langsung ?

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..