❤ Hilang Stress Kejap.. ❤

February 08, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Ahad Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...

Apa kebenda ntah Umi 3AI ni buat..Tadi tertengok kat FB ada sahabat FB yang duk post benda ni.Tengok punya tengok tangan pon gatal ler duk klik link..Terus masuk link benda2 merapu rapan ni haaaa..Layan jer laa hilangkan stress kejap.Lawak pon ada bila baca..Kuangkuangkuang..Umi 3AI tengah takde mood ni sebab tu tangan ni duk klik2 jer dari tadi ..Hahahaha..





Happy Blogging ❤❤

Artikel Menarik yang Lain

32 sang pencerita

  1. Wah! Popularnya...sampai masuk wikipidea... hehe!
    Pinjam sejuta buleh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhuhu sabor jer laaaa..mcm2 kannn ..

      Delete
  2. benda nie kdg2 bg motivasi kat kite.. :)

    ReplyDelete
  3. caya la kak . kelaur kat wiki lagi tu . hehee

    ReplyDelete
  4. ahahaa...ramai buat ni..selamat malam..syira singgah sini..hehe..jom baca entry baru di blog syira :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yupp..ok syira nnt ada masa kaK lya singgah ya

      Delete
  5. Wahhh sejak bila kak lya tukar kerjaya ni..eheheee penyanyi tuuu..test suara sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu dooo ree miii faaa soooo laaa tiiiii dooooo..saprono jap

      Delete
  6. itu budak dak kecik si Akif tu ke heee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa JM ..akif laa tuuu..tu pp fb kak lya..

      Delete
    2. hihi Akif yang hensem.. lesung pipi mahai..

      Delete
  7. Wah menang 2 grammy awards tu! Residence dekat LA. Best best! Hahaha

    ReplyDelete
  8. hahaha macam2 benda2 ni kawan2 post kat fesbuk.. amboi menang award =P hahaha..

    ReplyDelete
  9. Wahh.. penyanyi eh hehee.. boleh la belanja kirim kat saya satu cd lagu dgn t shirt souvenir Los Angeles.. :D :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.