♥ Gangguan Sistem Jejak Dan Kesan Di Laman Web Pos Malaysia Berhad ♥

February 25, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Bangun pagi tadi tangan laju jer nak MENJEJAK KASIH barang yang sepatutnya semalam dah sampai..Oleh kerana semalam barang tu tak sampai kat tangan Umi 3AI ni, maka kena la Umi 3AI menjejak,kalau tak jejak camner nak tahu barang tu ada kat mana.Ok jom kita jejak..Mula mula Umi 3AI masuk laman web Pos Malaysia dulu pastu terus jer isi tracking shipments.Dah siap isi benda ni pulak yang keluar (tengok gambar kt bawah ya..).Adoiii,ada masalah kaaaa niiii..Ni kali pertama jadi gini,...sebelum ni tak pernah lagi check tracking number bendalah ni yang keluar...


Godek godek,cari sana sini ermmmmm jumpa pon..Aiyaaa ada masalah rupanya..Ok dah tahu masalah tak yah la Umi 3AI duk sibuk nak godek lagi..Kita tunggu jer laa nanti apa citer..




Artikel Menarik yang Lain

15 Sahabat Setia

  1. semalam pun gitu jugak kak lya ^^

    ReplyDelete
  2. Huh.. buat masa ni tak ada barang yg dikirim.. mujurlah. Tapi apa pun, mudah2an segalanya ok...

    ReplyDelete
  3. Lya...
    moga dipermudahankan urusan yea...
    banyak bersabar.... :)

    ReplyDelete
  4. erk, bersabar dan bertabahlah bila masalah cenggini timbul..

    ReplyDelete
  5. Nasib baik tak ada kiriman yang dibuat atau dinantikan. Phew

    ReplyDelete
  6. Umi 3AI tu apa kak lya hahha tak faham

    ReplyDelete
  7. X tahu plak, dah lma x guna prkhidmtn pos ni

    ReplyDelete
  8. Saya kalau pos pun tak pernah nye check sini.

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.