❤ Fruits Popsicle - Tergoda Tak !! Tergoda Tak !!! ❤

February 04, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...














Artikel Menarik yang Lain

16 sang pencerita

  1. aduhhh bergelora rasenye.. tergodaaa... nakkk satuuu... :D

    ReplyDelete
  2. nak satu...wah...akak tak pernah jumpa la pulak kan..ada tak jual kat kedai..hehehe

    ReplyDelete
  3. Buat sndiri barula puas hati kan Kak hihi

    ReplyDelete
  4. Hmmm. Lain macam terus rasa tekak ni. Nak sangat haha dah la kat kk ni tengah panas terik. Fuh!

    ReplyDelete
  5. Pehhhh menggoda. hahaha. sedapnyaa kalau dapat makan tuu :)

    ReplyDelete
  6. bestnya..beli acuan dan buat sendiri kat rumah kan :)

    ReplyDelete
  7. Letak buah dengan air je ke? Selalu duk terbayang macam tu je resepi die. hehehe

    ReplyDelete
  8. tgk je dah tergoda . tetiba teringat ada nenas dlm ais box ... mcm nak buat je .

    ReplyDelete
  9. Waduhhh pepagi mcm ni tngok ice cream ni tergoda pulak hehee.. bestnya... :D

    ReplyDelete
  10. peeergh !! gambar yang first and last tu.. miahaha..
    buat anak2 yg xske makan buah boleh buat cemni..

    ReplyDelete
  11. Boleh buat sendiri tak...adoiii sedap dan menyelerakan nampak

    ReplyDelete
  12. Aduhh sedapnya.. Warna warni nampak menggoda..

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..