❤ Exchange Feeds Blog Sesama Blogger ❤

February 05, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Khamis Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...

Selamat pagi semua.Pagi yang indah dan ceria..Pepagi nan ceria ni,Lya nak berkongsi cerita sikit bersama sahabat Lya.Sahabat tentu dah tengok kat sidebar Lya ada sedikit perubahan kan kan kan ?? Ha kalau yang tak nampak tu sila tengok OK.Nampak tak,nampak tak..kat dalam kotak atas
❤ Contact Saya Di Sini ❤  tu haaaa..❤ Irrayyan Journey ❤ [Exchange Feed] ..Apa tu..???

Ok Lya citer sikit la.Ini adalah link blog,blogger lain yang telah Lya letakkan untuk Exchange Feeds sesama sahabat blogger.Apa benda exchange feeds tu ya?. Exchange feeds ialah pertukaran link blog sesama blogger yang memuatkan link entri terkini blog sahabat yang membuat pertukaran.Sahabat boleh membuat pilihan beberapa entri dan entri blog siapa yang ingin dipaparkan.

Exchange Feeds Bersama Irrayyan.Com

Apakah kelebihan yang kita dapat dengan exchange feeds blog sesama blogger.

Pertama
❤- Dapat meningkatkan traffic blog.Bila dah buat camni secara tak langsung orang lain yang masuk blog kita pasti akan terpandang Exchange Feed dan jika mereka berminat dengan tajuk entri pastinya mereka akan KLIK link yang tertera.Ini sekaligus dapat memberi traffic untuk blog sahabat yang kita exchange feeds..Begitu juga sebaliknya.

❤- Kedua
Dapat merapatkan ukhuwah antara blogger yang join exchange feeds ni.Setakat ni dah ada 7 orang blogger yang sama sama terlibat dalam exchange feeds ni.Alhamdulillah setakat arini semuanya berjalan sempurna.

❤- Ketiga
Memberi peluang blogger membuat duit dengan blog.Ha aah jangan tak tahu dengan exchange feeds ni dapat meningkatkan lagi jumlah pelawatke blog sahabat.Bila dah ramai yang jenguk lagi mudah la sesebuah blog yang menjual barang mendapat pelanggan.

Keempat
❤- Sharing
Kami berkongsi segala masalah mengenai blog dalam satu group WhatsApp.Segala masalah yang tak dapat kami selesaikan.Kami sama sama membantu untuk selesaikan.Berkongsi cerita dan juga idea dalam mengUPDATE sesebuah entri.Alhamdulillah dapat pula sahabat yang cukup sporting dan memahami..Syukur..


Sahabat Lya pasti nak tahu dengan siapa Lya Exchange Feeds ?? Ok ni antara blogger yang terlibat bersama Lya dalam menjayakan Exchange Feeds sesama blogger.Ada masa boleh la terjah blog mereka.

❤- Mommy Irrahttp://www.irrayyan.com/
❤- Nazlee PcLhttp://www.nazlee.com/
❤- ArzMoha - http://www.arzmoha.com/
❤- Zaidalifah Hussin aka Bonde - http://kumahuitu.blogspot.com/

Jika ada rakan-rakan blogger yang berminat untuk sama sama join exchange feeds ni,bolehla  hubungi Lya melalui email lyaaisya@gmail.com dan emailkan sekali url blog dan no whatsapp,atau kalau rasa tak nak email boleh jer PM ke FB Lya ~ Julia Johari 

HAPPY BLOGGING SAHABAT ❤

Artikel Menarik yang Lain

29 sang pencerita

  1. banyak manfaat exchange links ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kongsi pembaca tingkatkan UV dan PV

      Delete
    2. Rapatkan ukhuwah antara blogger... Yg jauh didekatkan.. Boleh share idea..boleh mencetuskan idea.. Tq semua

      Delete
  2. Terima kasih atas perkongsian...:-)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih atas perkongsian...:-)

    ReplyDelete
  4. mari mari join... hihi.. entry terbaik kak lya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mari cepat mari cepat hehehe ..........

      Delete
    2. kak lya memang pandai buat entry

      Delete
  5. hihi CT nak emal laaa akak hehe.. CT dok baca tapi tak berapa faham..
    tunggu jap nak emel =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok boleh jer ..Email jgn tak email hehehe

      Delete
    2. jangan tunggu sehingga paham. join dulu baru boleh paham CT

      Delete
  6. Berguna juga kan Kak kalau dapat exchange links ni. Selain daripada dapat meningkatkan trafik blog, kita juga dapat kenal ramai blogger. Bagus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu pojie dapat kongsi masalah blog juga

      Delete
  7. cayalah...entri ni bagus ; boleh copy haha..

    ReplyDelete
  8. mari bersama-sama kita meriahkan... exchange feed
    AKU TANYA APA KHABAR,,,
    SELAMAT DATANG SEMUA.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh bonde nyanyi nyanyi lagi...
      Mommy irra khabar baik...baik nak pasang boommm kat blog akifimtiyaz ni :P

      Delete
  9. Wah...pertama.kali dengar blogger ada group.whatsapp.sendiri. Rapatnya akak dengan blogger lain ye sampai ada group whatsapp. Saya biasa berhubung dengan blogger lain melalui FB atau guna ruangan komen kat blog je.

    ReplyDelete
  10. Mcm nak Cuba, blh ke Kak walaupun blog lya kekdg kuranhg aktif

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..