❤ Bloggers ; Let's Feed Exchange ! ❤

February 07, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Sabtu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...


🔹Let's Feed Exchange merupakan salah satu cara untuk mempromosikan blog. Setiap feed blog yang terlibat akan terpapar pada blog yang berlainan dalam tempoh 3 hari. Contoh: hari ini di blog A, selepas 3 hari di blog B dan seterusnya.

🔹Aktiviti ini seterusnya membantu sesama blogger untuk lebih bersemangat dalam berblogging dan mengambil peluang ini untuk optimumkan faedah berblogging.

🔹Selain itu merapatkan ukhuwah antara blogger. Masalah mengenai blog boleh diselesaikan bersama dan sama-sama berkongsi kebaikan berblogging.

🔹Blogger di luar sana yang berminat nak menyertai Exchange Feed ini boleh email atau hubungi melalui whatsapp pada nombor yg tertera di atas.

#letsexchangefeed #exchangefeed #feedblog #blog #blogger #bloggermalaysia #blogakifimtiyaz3

Artikel Menarik yang Lain

15 Sahabat Setia

  1. sejak join rank alexa semakin mengecil

    ReplyDelete
  2. erm baru masuk group, tq semua yang sudi membantu kakak korang ni ye... :)

    ReplyDelete
  3. semoga terus bersemangat nak berblogging pasni ^^

    ReplyDelete
  4. Antara solusi terbaik utk terus maju & bersemangat berblogging.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu KK..sama2 kita tingkatkan semangat

      Delete
  5. CT hantar emel daaa tapi kan.. xde notification.. rasanya x delivered sbb hntr time dalam kete..
    kalo x slalu update blog cem ne Kak Lya.. adus adus..

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.