❤ Wordless Wednesday - Ole Ole Dari Krabi Thailand ❤

January 07, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...


Artikel Menarik yang Lain

30 Sahabat Setia

  1. Wahhh !!
    Cantik sangat !!
    Tahniah kak lya !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Sha..kita nk pegi tatau bila ni harap kakak g sana blh laaa

      Delete
  2. banyak dapat tu...suka..suka..:)

    ReplyDelete
  3. Waaaa... kemain dpt oleh2 baju dr krabi sorang selai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe mesti laa kena sorg selai klau tak berebut plak Alan..

      Delete
  4. banyaknyaa dapat ole ole kak lya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni akak dan abg ipar kak lya g sanz hehe

      Delete
  5. wahhh best! kita baru plan ngan mr.H nak g bulan depan.. hehehe

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum lya...seronoknya dpt ole2 dr krabi...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam Mama..hehe ni kakak ngan abg ipar Lya g sana ..Dapat la sorang satu ..

      Delete
  7. Replies
    1. Hehehe ..tarak adooo ..ni pon satu sorang jer hahahaha

      Delete
  8. cantiknye baju . boleh la lain kali singgah krabi, thailand pulak . barang pun murah dekat sana . Alang2 dah stay dekat klantan ni, boleh la Drive through pergi sana . eheheheh. singgah sini lagi ye kak LYA

    ReplyDelete
  9. Wah bestnya.. menarik.. alhamdulillah tahniah.. :)

    ReplyDelete
  10. Cantik-cantik belaka.
    Anak-anak saya pun baru dapat..
    Ole2 dari mak Njang dorang (adik saya) masa pi phuket, krabi, hatyai.

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.