❤ Top Commentators Disember 2014 Blog Akif Imtiyaz ❤

January 09, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Jumaat Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Hari ke sembilan untuk bulan Januari dan hari ke sembilan juga untuk tahun 2015.Biasanya bila awal bulan jer Lya akan buat satu entri penghargaan untuk sahabat blogger yang rajin singgah dan tinggalkan komen kat blog Lya untuk bulan sebelumnya.Kali ni masih sama,Lya tetap sediakan ruang untuk satu entri penghargaan buat sahabat Lya.Sesungguhnya Lya sangat2 menghargai setiap komen yang telah sahabat tinggalkan pada kotak komen blog Akif Imtiyaz.Terima Kasih sekali lagi dan Lya dedikasikan penghargaan ini khas buat anda..


Top Commentators Disember 2014 Blog Akif Imtiyaz

Ok kat atas ni adalah 10 insan bertuah yang rajin betul meninggalkan komen kat Blog Akif Imtiyaz.Banyak jugak perubahan pada kedudukan Top Comentators untuk bulan disember.Ada sahabat yang terkeluar dan ada sahabat baru yang tersenarai.Diaorang ni memang rajin singgah dan rajin sangat tinggalkan komen. Jom kita sama2 melawat ke blog mereka .Nanti Follow mereka juga ya !!!!!!!!!!!!! Nak Follow mereka yang rajin ni.. KLIK BANNER blog mereka okey ..

ETUZA ETUZA ( CIKGU ETUZA )

NURASHIKIN a.k.a NAZECK ( DR SHIKIN )

KHIR KHALID 

ASHA LYA

CALRASE PATRICK

MAD PARIHH

NUR INANI


ANIZZ ANISSA

SENTIASA PANAS

MARIA FIRDZ

TERIMA KASIH JUGA UNTUK SAHABAT LYA YANG SUDI SINGGAH DAN TINGGALKAN KOMEN KAT BLOG AKIF IMTIYAZ WALAUPUN TAK TERSENARAI..
LYA AMAT2 MENGHARGAINYA ...

TERIMA KASIH SAHABAT !!!
HAPPY BLOGGING  ❤❤

Artikel Menarik yang Lain

18 sang pencerita

  1. tahniah.. rajin rajin semuanya..

    ReplyDelete
  2. tahniah buat semua top commentators..

    ReplyDelete
  3. tahniah semua...mereka memang diakui rajin...good job...^_^

    ReplyDelete
  4. hihi... same2... tahniah pada yang lain.. :) nanti anis bom sini lagi oke.. :)

    ReplyDelete
  5. Untung semuanya..backlink percuma ni hehe :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah tersenarai juga.. T kasih Lya & tahniah juga kpd rakan2 yg lain.. :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah smua...Lya pun da hhi

    ReplyDelete
  8. Argh kene cari masa lebih nak komen banyak2 dekat blog akak ni hehehe

    ReplyDelete
  9. Tahniah. Mostly dah kenal Sebab jumpa komen mereka dimana-mana:)

    ReplyDelete
  10. Tahniah !!! nak juga, harap2 lepas nih nama mamamyja tersenarai ;P

    ReplyDelete
  11. Tahniah semua..tak sempat Fiza nak komen bebanyak sebab busy =__='

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..