❤ Segmen Bloglist Februari - Jun by Cik Manis ❤

January 25, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Ahad Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...

KLIK BANNER UNTUK JOIN !!!

Syarat - syaratnya semudah ABC aje ^__^

❤- Follow blog Cik Manis
❤- Follow instagram tuan tanah kedaung tu * kalau tak nak pun tak pe 
❤- Buat entri segmen ni 
❤-Tinggalkan link blog di ruang komen entri segmen

Keputusan akan diumumkan setelah segmen tamat dengan bantuan encik Random ^__^ .
Seramai 20 orang yang bertuah akan dipilih. ^__^.

GOOD LUCK & HAPPY BLOGGING ❤❤

Artikel Menarik yang Lain

24 sang pencerita

  1. gud luck
    jemput join yaa http://www.opzzpinky.my/2015/01/mini-giveaway-kiss-proof-lipstik.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kak lya sudi join segmen saya. nanti saya akan update senarai peserta :D

    ReplyDelete
  3. singgah sini dr segmen yg sama.
    http://www.kisahamy.com/2015/01/segmen-bloglist-feb-jun-by-cik-manis.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama..
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-februari-jun-by-cik.html

    jemput join segmen ira ^^
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/01/segmen-happy-birthday-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  5. gud luck!!..saya pun join gak..

    ReplyDelete
  6. datang melawat...
    good luck ye utk segmen ni...

    ReplyDelete
  7. kak lya dah join segmen anis?? hikhik... selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  8. Hai saya pun ade join juga , jum singgah sini http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/01/i-love-me.html

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen dan goodluck :) singgah jum ke blog sy heee

    http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. blogwalking dari segmen yg sama..good luck.. :)

    http://ctfand.com/2015/01/segmen-bloglist-februari-jun-cik-manis.html

    ReplyDelete
  11. singgah dr segmen samee. follow sini. :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.