❤ Red Carpet Giveaway Bersama Papaglamz ❤

January 20, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Selasa Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...

KLIK BANNER UNTUK JOIN !!!!

Cara nak sertai :



❤.Follow Instagram Papaglamz - Jika ada

❤. Buat entry mengenai giveaway ini di blog, lekat banner yang ala-ala Night Dinner punye Red Carpet tu kuat-kuat dalam entri dan backlink ke entri ni.

❤. Lepas dah publish entry give away, share kan link entry tersebut di ruangan komen di bawah entry ini. Share sekali nama Facebook anda dan Instagram (jika ada).

❤.Contoh :
Hai Papaglamz, saya dah join!!!
[link entry blog]
Facebook : [nama facebook anda]
Instagram : [nama instagram anda]

TAMAT PADA : 28 Februari 2015 

Jom Join !!!!
Support Rakan Blogger Kita ...
Happy Blogging Sahabat ❤❤

Artikel Menarik yang Lain

17 sang pencerita

  1. Asalam Kak, gud luck.lmanya x bw cne

    ReplyDelete
  2. Salam singgah, jom terjah sini: http://studioous.blogspot.com/2015/01/sponsor-1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt.html

    ReplyDelete
  3. All the best Lya.. good luck.. :)

    ReplyDelete
  4. Hai ..khaty BW dari segmen yang sama
    semoga berjaya

    ReplyDelete
  5. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  6. Terima Kasih join.. Dalam masa terdekat akan umumkan pemenang.. Rerajin terjah blog Papaglamz yer.. Heheheh..

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.