❤ Mini GiveAway Kiss Proof Lipstik ❤

January 27, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Selasa Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...

KLIK BANNER UNTUK JOIN !!!!

Syarat simple ja..
1. Copy Paste Tajuk Entry, Banner, linkkan ke blog sha dan hantar di komen entry sahaja..
2. Follow Blog,Follow Instadan Like Fan Page Blog.

3. Pilih Warna Lipstik kegemaran anda (warna mengikut stok terkini) dan sertakan sekali dalam komen ya..
Hanya satu pemenang bertuah akan dapat 1 Kiss Proof lipstik yang berharga RM18 termasuk postage Satu Malaysia, untuk membeli sila ke SE-SHOP


Mini GiveAway Kiss Proof Lipstik bermula pada 25 January sehingga 7 February 2015 Good Luck yooo...

All The Best 
Happy Blogging ❤❤

Artikel Menarik yang Lain

18 Sahabat Setia

  1. bestnya kalau dapat satu tu..good luck Kak Lya

    ReplyDelete
  2. gud luck.. ingat nak join jugak nie..hihi

    ReplyDelete
  3. Senang syaratnya.
    Insyaallah join nanti.
    Malam ni dah ngantuk.

    ReplyDelete
  4. Good luck & all the best Lya.. :)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum

    terima kasih sebab support mini GA sha,
    senarai dah update, blog dah pun dimasukkan dalam bloglist sha [kiss proof blogger]..
    jom BW..
    http://www.opzzpinky.my/2015/02/senarai-peserta-mini-giveaway-kiss.html

    Gud luck !!

    ReplyDelete
  6. Hi .. Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2015/01/mini-giveaway-kiss-proof-lipstik.html
    good luck ye!

    ReplyDelete
  8. hi. DONE be follower

    datang dari segmen sama :)
    btw gudluck sahabat <3

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-kiss-proof-lipstik.html

    ReplyDelete
  9. Hai, baru ada masa nak singgah sini berblogwalking..

    Jemput singgah kalau free :)

    http://www.azhafizah.com/2015/01/mini-giveaway-kiss-proof-lipstik.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.