❤ Ephyra Skin Bar - Rahsia Seri Wajah Saya ❤

January 14, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...


EPHYRA Skin Bar !!! Apa benda tu ?? Ha ahhh,kalau nak tahu apa benda EPHYRA Skin Bar tu datang dekat sikit tolong baca semua yang Lya tulis kat sini OK.Hehehe,kata nak tahu,kalau nak tahu kena la baca..Kalau tak baca camner nak tahu ..Tak gitu..Cekidotttt !!!


EPHYRA Skin Bar atau Lya gelarkan ''Sabun Biru Ajaib'' adalah produk terbaru keluaran Oceanlife Marketing Sdn Bhd,yang berfungsi untuk :

❤- Melembapkan kulit dan menaikkan seri wajah. 
❤- Membantu menghilangkan bintik bintik hitam.
❤- Menggebu dan mencerahkan kulit.
❤- Menghaluskan kulit wajah serta menghilangkan jeragat.
❤- Menghilangkan parut dan kedutan.

EPHYRA SKIN BAR mengandungi :
❤- Bearberry Alpha Arbutin A Extract paling berkesan, cepat dan selamat untuk mencerahkan kulit. Bersama-sama dengan Glutathione ia membantu  menjadikan tona kulit lebih sekata dan bersih dari bintik-bintik hitam
❤- Glutathione. Kaya antioksida yang melindungi protein enzim dan mencegah kerosakan kulit yang boleh menyebabkan kedutan dan parut. Glutathione boleh melambatkan proses penuaan dan memperbaiki keadaan kulit. Ia mengawal kesan-kesan bahaya radikal bebas dan mengelakkan pembentukan parut tebal.
❤- Kolagen. Menyokong ketahanan fizikal dan keanjalan kulit dan menggantikan sel-sel kulit dengan lebih cepat untuk menjadikannya lebih tegang dan anjal.

Maklumat lanjut mengenai EPHYRA Skin Bar KLIK SINI .

Macam mana Lya terjebak dengan EPHYRA Skin Bar ??
Ok Lya join satu Giveaway anjuran Blogger Mialiana dengan kerjasama Oceanlife Marketing Sdn Bhd.''Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com''.Lya salah seorang daripada 50 Blogger terpilih untuk memenangi EPHYRA Skin Bar berdasarkan jawapan yang telah Lya kemukakan dalam Giveaway tersebut.

Ok..Terobekkkkk kembali jawapan Lya ..Skema punya jawapan..

Masalah kulit yang dihadapi ?
Kulit berjerawat halus 

 Jelaskan kenapa anda perlu dapatkan Ephyra Skin Bar.
Masalah kulit saya yang berjerawat halus dan meninggalkan kesan hitam pada kulit wajah.Setiap kali 

menggunakan sesuatu produk saya amat berhati hati kerana sedikit kesilapan dalam pemilihan produk untuk 
wajah,pasti jerawat akan timbul dan amat sukar untuk dihilangkan.Malahan apabila menggunakan sesuatu 
produk masalah jerawat yang dihidapi semakin teruk.Namun hati terdetik riang apabila mengetahui 
Ephyra Skin Bar mempunyai kandungan Bearberry Alpha Arbutin A Extract bersama Glutathione yang 
sangat  berkesan untuk kulit,cepat dan selamat untuk mencerahkan kulit & dan yang pasti membuatkan 
saya tersenyum riang gembira adalah,produk ini dipercayai dapat memudarkan parut jerawat pada wajah 
saya.Saya amat teruja untuk mengenali produk ini dengan lebih dekat.Ephyra Skin Bar,pilihan hati saya..

Bila dah diumumkan sebagai pemenang dan dapat mencuba sendiri EPHYRA Skin Bar ini,Lya tanpa was was telah menggunakan produk ini.Ramai juga sahabat Lya yang bertanya,EPHYRA Skin Bar ni berkesan ke,Ok ke,Boleh percaya ke??.. Ok kalau tanya Lya,jawapan yang Lya boleh bagi...MEMANG BERKESAN DAN TERBAIK !!!.EPHYRA Skin Bar memang terbaik untuk Lya.Lya bukan puji suka suka tau.Lya puji setelah Lya sendiri menggunakan produk ini.Dah cuba baru tahu !!!


Oleh kerana EPHYRA Skin Bar ini dalam saiz 50g,Lya telah potong menjadi kepingan kecil agar penggunaanya dapat bertahan lama.Lagipun kalau potong kecil dapat jugak berkongsi guna dengan En Hubby.Jangan tak tahu,bukan wanita je boleh guna EPHYRA Skin Bar tapi lelaki pon boleh guna okey.Kita guna secara berjemaah bersama En Hubby hehehe.

PERUBAHAN WAJAH LYA SETELAH MENGGUNAKAN PRODUK EPHYRA SKIN BAR 

Masalah ketara pada kulit wajah Lya ialah jerawat halus dan tompok gelap tak sekata atau dengan kata lain kulit kusam..Sangat ketara pada bahagian pipi dan juga dahi.Cer tengok betul2 kat dahi tu huarggghhh jerawat ..Oleh kerana kebanyakan jerawat kat muka Lya  jerawat halus,bila Lya snap gambar tak berapa nak nampak la pulak jerawat tu ..Maka kalau nak nampak kena la ZOOOMMM hehe.

Setelah sebulan pemakaian EPHYRA Skin Bar dan konsisten dengan minuman EPHYRA..Alhamdulillah syukur sangat2..masalah jerawat halus pada wajah Lya dapat diatasi.Gambar terlebih cahaya la pulak...hehehe..

 Lya gunakan EPHYRA Skin Bar pada awal bulan Disember.Lya gunakan dua kali sehari pada waktu pagi dan juga malam.Lya dapat rasakan kesan penggunaan produk ini setelah seminggu penggunaan.Kulit wajah Lya jadi lebih halus,lembut,lembap dan tegangKalau dulu kulit Lya nampak kusam dan tidak bermaya tapi sekarang tidak lagi.Jerawat halus pada muka makin hari makin menghilang.Setelah tiga minggu menggunakan EPHYRA Skin Bar secara konsisten kulit wajah Lya lebih cerah,lembut dan gebu gebas gitu..Jerawat pun takde lagi.Bye bye jerawat halus.

Kalau dulu setiap kali anak bongsu Lya pegang pipi pasti duk komen kulit muka Umi kasar la..Lya pun dapat rasa rasa kulit muka dah macam kertas pasir,huhuhu..Tapi setelah menggunakan EPHYRA Skin Bar,Alhamdulillah kulit muka Lya jadi licin dan lembut.Anak2 pon suka nak sentuh.''Kulit muka Umi lembut laaa..''.Siapa tak suka bila dapat pujian bukan saja dari anak2 tapi suami pun hari hari puji.Nampak perubahan positif setelah menggunakan EPHYRA Skin Bar.

Ha aa Lya nak cerita lagi,EPHYRA Skin Bar ni bukan saja sesuai untuk muka tapi untuk tubuh badan juga.Bila pakai kulit jadi lembut dan tegang.Paling best EPHYRA Skin Bar ni wangiiiiiiiiiiiiiii sangattttttt..Tak percaya,anda kena cuba sendiri.

Syok sangat bercerita..Mesti sahabat Lya nak tahu harga EPHYRA Skin Bar ni.Harga jualan RM40 dengan berat 50gram.Memang mampu beli la kan ??.Jadi tunggu apa lagi dapatkan segera untuk kulit wajah yang cantik jelita ayu sentiasa.Cepat cepat cepat sebelum kehabisan stok.

Official Instagram : @ephyra2u
Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 (office hours only)



Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com ini dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

** Ejen/dealer Ephyra lain dilarang membuat promosi di ruangan komen entri review peserta giveaway ini. Harap maklum.

Artikel Menarik yang Lain

45 sang pencerita

  1. Ephyra memang terbaik kan Lya ^-^

    ReplyDelete
  2. makin berseri nampaknya lya,akak masih lagi tak dapat nak buat review ni..uffft...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe slow2..harap dpt buat jugak arini ..good luck akk

      Delete
  3. Good riview Kak, makin brseri wajah akak

    ReplyDelete
  4. Wah..aktifnya blogger Mialiana ni kan.. Jadi kepada blogger2 terutama wanita, jangan lepaskan peluang ni..:)

    ReplyDelete
  5. ephyra memang best kan kak lya :D

    ReplyDelete
  6. terbaik ni ! makin cun semua nnti

    ReplyDelete
  7. Menarik... ephyra mmg bagus.. :)

    ReplyDelete
  8. macam best nih, boleh cube nanti :D

    adaa follow lya sini ye :d

    www.adaa-inspiration.com

    ReplyDelete
  9. wow cantikla kaler sabunnye.. crystal blue gituu..

    ReplyDelete
  10. cantik kak lya...makin berseri2..

    ReplyDelete
  11. Berseri² mama akif sekarang dengan Ephyra..all the best kak

    ReplyDelete
  12. Berseri² mama akif sekarang dengan Ephyra..all the best kak

    ReplyDelete
  13. terbaikk . good luck kak lya :)

    ReplyDelete
  14. Wah! Dah cantik macam Memey... Jgn sampai Norman Hakim terpikat lak nanti...hehe

    ReplyDelete
  15. Hi hi hi☺!! Goodluck hehe. Menjadi kan Ephyra?
    Alhamdulillah kan hiks.
    Qila pun singgah dari GA sama jugak weeee! GOODLUCK to both of us~

    ReplyDelete
  16. nampak keberkesanannya :D
    singgah sini, dari GA yang sama, good luck!
    http://www.haneeza.com/2015/01/ephyra-skin-bar-rahsia-jelita.html

    ReplyDelete
  17. Salam... Terima kasih sudi hantar entri review ini sebelum 11.59 malam 14 Januari 2015 di

    http://www.mialiana.com/2014/12/giveaway-ephyra-skin-bar-review-ephyra.html.

    Keputusan akan diumumkan pada 20 Januari 2015.

    Gud luck (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum lya...semakin berseri n gud luck...;)

    ReplyDelete
  19. makin berseri2 laaa...gud luck

    http://www.bakul2011.com/2015/01/testimoni-ephyra-cabaran-30-hari.html

    ReplyDelete
  20. WAHHHHHHHHH !!!

    makin cantik lah lepas nie,

    http://www.azneyshamsuddin.com/2015/01/official-facebook-httpswww.html

    ReplyDelete
  21. hheheh..
    shark pun potong 2 sbb takut cepat abis,
    bukan senang nk tgk laki pkai produk nie :p
    ada rezeki suruh mencuba jgn lepaskan peluang.

    ReplyDelete
  22. alhamdulillah.. mujarab dan berkesan :)

    ReplyDelete
  23. Muka k.Lya memang comel dah.
    Nak zoom jerawat x nampak pulak.
    saya pulak masalah kulit kusam.
    Ritu buat testimoni ipowninaskincare memang nampak kusamnya.

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..