❤ Bye Bye Si Coklat..Selamat Datang Si Merah ❤

January 01, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Khamis Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Baru2 ni Akif ada minta jam baru.Katanya sempena masuk sekolah baru nanti.Jam KIKO yang Akif selalu pakai tu masih elok lagi tapi kata Akif Umi belikanlah yang baru untuk Akif sebab Umi janji dulu nak beli jam untuk Akif.Hehehe Umi pon dah lupa laaa.Umi janji eaaa !!!.Kena tanya abah la yaaa..

Akif tanya abah,siap pujuk rayu jugak laa kat kaunter jam KIKO.Abah cakap OK..Akif pilih mana satu Akif nak.Wah wah wah !!! senang betul anak bujang yang sorang ni pujuk abah dia.Apalagi bila dah dapat green light maka mata dia pon laju la duk memilih mana satu yang berkenan di hati.Pilih punya pilih,Akif berkenan yang warna merah.Bila tanya betul ke nak yang ni.Angguk kepala campur sengeh.Nak lerr tuu..Jadi abah belikan untuk Akif sempena Akif nak masuk Pra Sekolah.Apalagi senyum memanjang ler bila dah dapat.Untuk kali ni Akif masih lagi setia dengan KIKO...


Bye2 Si Coklat.Selamat Datang Si Merah..Si Coklat telah berjasa enam tahun untuk anak2..Empat tahun berjasa untuk Abang Iman,dua tahun berjasa untuk Akif.Dah pernah bertukar tali,kiranya ni tali kedua Si Coklat.Masih boleh pakai lagi,nanti boleh la Akif tukar2 pakai.Semoga semangat sikit nak masuk Pra Sekolah 2015 nanti dengan jam baru.



Artikel Menarik yang Lain

13 sang pencerita

  1. wahhh wahh tahun baru jam baru :D

    ReplyDelete
  2. Assalamu alaikum semoga masa yang akan datang membawa hal lebih baik Amin

    ReplyDelete
  3. Wahh tahniah... jam baru dgn semangat yg baru utk tahun baru.. :)

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak nampak jenama kiko ni.

    ReplyDelete
  5. da makin dewasa tngk style pun da berubah.. kena pilih yang nampak macho sket hehee

    ReplyDelete
  6. Tahun baru semua baru ye, belajar rajin2 ye Akif.....;-)

    ReplyDelete
  7. Ada ye jam Kiko? Tak pernah beli watch kat abe. Yang pasti baju kiko ada.

    ReplyDelete
  8. Bagus ya Kak jenama jam kiko blh than lama

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..