❤ Baju Sekolah Dah Ready Dah ... ❤

January 11, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Ahad Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Alhamdulillah dah settle iron baju sekolah anak2..Hari ni dah masuk hari Ahad..Bermakna awal pagi nanti anak2 dah START sekolah setelah sebulan lebih bercuti.Tak sabarnya nak hantar anak2 ke sekolah awal pagi nanti.Yeyy sesi persekolahan bakal bermula.

Hehehe bila anak2 mula masuk sekolah Lya memang excited sangat2..Dengan baju sekolah baru,
kelengkapan baru..Buat kita sebagai mak ayah rasa teruja..Kakak Insyirah,Abang Iman dan jugak Akif tidur awal malam ni..Biasanya kalau hari tak sekolah diaorang akan tidur lewat sikit.

Tak sabarnya nak tengok Akif ke Pra Sekolah.Macam mana la agaknya keadaan pagi nanti.Harap2 segalanya berjalan lancar.InsyaAllah,doakan yang terbaik untuk anak2 Lya ya sahabat ..




Semoga anak2 Umi dan juga Abah dapat mengikuti sesi persekolahan 2015 dengan penuh semangat dan dedikasi.Umi dan Abah sentiasa mendoakan yang TERBAIK untuk anak2 .All The Best Anak2ku..


Artikel Menarik yang Lain

14 Sahabat Setia

  1. Selamat memulakan sessi persekolahan baru buat anak-anak k.Lya.
    Abe belum dapat baju skolah baru.
    Tunggu je lah buka sekolah nanti.
    Tapi, pencil case tak jumpa pulak. Baru pakai last year - biasa punya pun tapi rege kemain mahal..RM10.

    ReplyDelete
  2. selamat menepuh alam baru ya Akif...

    ReplyDelete
  3. semua dah siap ye.. alhamdulillah.. semoga semua berjalan lancar.. :)

    ReplyDelete
  4. mak2 sbnrnya yg lbh excited nk tgk anak2 pestime g skol hehe..sy lambat lagi nak merasa perasaan tu hehehe

    ReplyDelete
  5. Moga ank2 akak brsmgt nak pi sklh sesi 2015 ni

    ReplyDelete
  6. ohh dah bersekolah kan hari ni. lupa pulak kak lya dekat trngganu :D

    ReplyDelete
  7. mula sekolah ahad ye ? hehehe semangat dah ni mak ayah nye menggosok..

    ReplyDelete
  8. yeay... dah ready. selamat bersekolah !!!!

    ReplyDelete
  9. Wahh.. dah pakai pun hari ni kan hihii.. :)

    ReplyDelete
  10. wahh.. semangat..! konfem tido tak lena.. exsaited punye pasal.. heheheh

    ReplyDelete
  11. kembali sibuk dengan persiapan anak anak sekolah kan kak Lya

    ReplyDelete
  12. Baju baru semangat pun baru kan... Teringat dulu2 ^-^

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.