❤ Wordless Wednesday - Tahukah Anda Warna Di Sebalik Tag Bungkusan Roti ❤

December 17, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...


#blogger #iamblogger #parentingblogger #blogakifimtiyaz3 #kelabbloggerbenashaari

Artikel Menarik yang Lain

12 Sahabat Setia

  1. baru tahuu. selama ni makan aje :)

    ReplyDelete
  2. satu masa dulu pcl memang rajin simpan tag roti sebab hanis penggemar roti gardenia siang dan malam dia. tapi dah stop kebelakangan ni jarang beli dah...sungguh tak tau plak pcl ttg kod warna tu ingat ada tarikh luput shj.

    ReplyDelete
  3. itulah kan baru tau ada maksud disebalik warna2 nih..

    ReplyDelete
  4. Patutlah warna tag tu berbeza2... baru tau ni.. :) :)

    ReplyDelete
  5. la..yeke? kita pon baru tau

    NadiaMansor menulis tentang.. : Tips Cepat Timbang Cahaya Mata

    ReplyDelete
  6. Betul ke camtu,kak?
    Saya taktau pulak.
    Nanti nak check lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tadi beli roti dapat yang merah. Tapi tak perasan pulak hari apa?

      Delete
  7. hihu.. tersame plak tajuk wordless kita semalam..hihi.. isu yg same..huhu..

    ReplyDelete
  8. tak pernah hayat juga tahu benda ni . tapi betul ke ? ? huhuu . kena tengok la lepas ni

    ReplyDelete
  9. Ari tu da sorg blogger share ni, lya pun baru tahu

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.