❤ Terima Kasih Cikgu Etuza - Sudi REVIEW Blog Kita ❤

December 09, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Selasa Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

PS dari blog Cikgu Etuza..

Terima Kasih Cikgu Etuza.Sudi Review blog kita tau!! Lya sangat2 menghargainya.Panjang betul Cikgu review blog kita,terkejuzzz kita.Alhamdulillah ada jugak yang sudi REVIEW.Tetiba pulak rasa segan hehehe..Terima kasih Cikgu Etuza atas setiap kata nasihat yang telah diberikan.InsyaAllah akan terus berblogging selagi masih diberi peluang dan juga ruang untuk mencatatkan coretan bisu ini.Cikgu Etuza nanti jangan lupa selalu TERJAH sini ya.

Pada sahabat Lya yang belum mengenali blogger Cikgu Etuza yang mesra ni,jom kita sama2 TERJAH blog Cikgu Etuza jom!!!!...Banyak info2  menarik yang dikongsikan oleh Cikgu Etuza dalam entri beliau.Klik Pesona & Mustika .

Nota : Untuk TROFI tu nanti Lya REVIEW ya Cikgu Etuza..Dah masuk kat draft tapi tak siap lagi ..Hehehe banyak sangat kerja tak berkesempatan nak siapkan..

Artikel Menarik yang Lain

16 sang pencerita

  1. Wsalamualaikum...alhamdulillah dapat terima dengan senang hati. Kita berblog semampu kita. Kerja2 dihadapan keutamaan ya Lya. tak apa ..usaha yang baik kena teruskan. terima kasih sudi promot blog Etuza juga ya..InshaAllah

    ReplyDelete
  2. Lya-Etuza baca lagi sekali karangan Riyew Etuza tu..alamak..terima kasih banyak2 ya maaf jika ada yang tersilap eja tu lah antara masalah Etuza ni..kalau akif pandai baca tentu dia happy karangan Uncle from Sabah hehehe

    ReplyDelete
  3. bestlah awak dear... kena review..

    ReplyDelete
  4. wah..best tu ada orang review..tahniah kak :)

    ReplyDelete
  5. Haah panjang betul review oleh cikgu Etuza.
    Anak-anak kalau sporting memang best.
    Jadi model FOC. Hehe..

    ReplyDelete
  6. Teringin nak dapat review dari Cikgu Etuza pula..huhu

    ReplyDelete
  7. Tahniah lagi sbb direview... menariklah... best2.. :)

    ReplyDelete
  8. Wahh brtuahnya akak, bykan senang org nak riview blog kita

    ReplyDelete
  9. hadiah dapat, review pun dapat.. pergh... blog ni manyak ong la.. heheh

    ReplyDelete
  10. kak lya punye ayat setiap kali tulis memang gempak.. suke dtg sini :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.