❤ Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest] ❤

December 03, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...


Apa yang boleh dibeli jika ada RM1212 di Lazada Malaysia? Mesti banyak pilihan kerana Lazada menawarkan harga barang yang berpatutan dan diskaun yang hebat terutama pada 12 December 2014 akan datang kerana dijangka akan ada ONLINE REVOLUTION SALE selama 1 hari dengan pelbagai tawaran menarik.

Ok Lya senaraikan produk yang Lya ingin beli di Lazada Malaysia jika Lya mempunyai RM1212.

- Brother GS2700 Xtra-Ruffler + Xtra-Overlock Upgaded Sewing Machine
RM849.00

Inilah salah satu produk yang Lya berkenan nak beli kat Lazada Malaysia - Brother GS2700 Xtra-Ruffler + Xtra-Overlock Upgaded Sewing Machine.Lya memang suka menjahit tapi tak berapa suka sangat dengan mesin jahit yang sedia ada yang tak berapa nak mesra pengguna.Tapi Brother GS2700 Xtra-Ruffler + Xtra-Overlock Upgaded Sewing Machine adalah sebuah mesin jahit yang sangat mesra pengguna.Pihak Brother telah menambah baik beberapa fungsi untuk mesin jahit ini dan ianya memberi kelebihan nilai bagi wang yang Lya belanjakan.Mesin jahit ini merupakan pilihan terbaik untuk Lya dalam menghasilkan mutu jahitan yang sempurna.

Brother GS2700 Xtra-Ruffler + Xtra-Overlock Upgaded Sewing Machine Products best deal - User FriendlyHome Sewing MachineXtra-Ruffler UpgradedXtra-Overlock Upgraded.


- Panasonic Blender MK-5087M
RM280.00

Produk kedua yang Lya berkenan adalah - Panasonic Blender MK-5087M.Lya sangat suka produk ini kerana blender ini mempunyai kuasa motor yang cukup kuat untuk memproses pelbagai jenis makanan.Mempunyai pengapit berkunci yang selamat dan mempunyai lima bilah yang boleh diubah.Semestinya inilah blender terbaik untuk Lya letakkan di dapur.Kita suka sangat kat Panasonic Blender MK-5087M ni..Warna putih bersih menawan kalbu gituu ..

800mL Capacity
1 + Pulse Speed Control
5- Changeable Blade Attachments
http://www.lazada.com.my/panasonic-blender-mk-5087m-853594.html

Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit,tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen,barangan rumah,alat permainan dan peralatan sukan.

♫♪ Lazada Malaysia ~ Quality without compromise.
♫♪ Lazada Malaysia ~ It has to be good.
♫♪ Lazada Malaysia ~  Is your happiness
♫♪ Lazada Malaysia ~ DeCiDe WiTh CoNfIdEnCe
♫♪ Lazada Malaysia ~  Exclusively yours
♫♪ Lazada Malaysia ~ Many minds.Singular results..
♫♪ Lazada Malaysia ~ Is your inspiration. 

♫♪ HaPPy ShOpPiNg ♪♫•*¨*•.¸¸
♫♪ HaPPy ShOpPiNg ♪♫•*¨*•.¸¸
♫♪ HaPPy ShOpPiNg ♪♫•*¨*•.¸¸
♫♪ HaPPy ShOpPiNg ♪♫•*¨*•.¸¸

Happy Shopping With Lazada Malaysia  ❤ ❤

Artikel Menarik yang Lain

21 sang pencerita

  1. senang...tak payah keluar rumah,menempuh jem,beratur di kaunter...

    ReplyDelete
  2. Good luck Lya... hampir serupa pula keperluan kita yer...

    ReplyDelete
  3. Bestnya... mesen jahit tu nampak berbaloi dgn harganya kan.. :)

    ReplyDelete
  4. Macam dah kurang sengat Lazada ni..

    ReplyDelete
  5. Mnjdi idaman juga mesin jahit ni

    ReplyDelete
  6. wow bestnya bershopping jika ada 1212

    ReplyDelete
  7. Good luck.. Papaglamz pn join. Huhuhu

    ReplyDelete
  8. bestnya dapat shopping barang dapur kan..good luck Kak Lya

    ReplyDelete
  9. suke mesin jahit tu.. :) hihi... gud luck!! :)

    ReplyDelete
  10. blender tu power gak tu hehe..all d best. sy pon join berangan hehe

    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/12/shopping-rm1212-at-lazada-malaysia.html

    ReplyDelete
  11. Terima kasih join contest :) Inyaallah kalau rezeki, boleh menang :)

    Nak wishlist tercapai? jenguk ni : http://sayaiday.blogspot.com/2014/12/hadiah-misteri-untuk-peserta-shopping.html

    ReplyDelete
  12. wuah...mesin jahit kecik tu memang kiut laaa...hehehe good luck :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..