❤ Santai Petang Bersama Insyirah,Iman & Akif ❤

December 25, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Khamis Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Sekarang ni Lya sibuk sikit..Nak UP satu entri pon susah.Masa yang ada cukup terbatas.Rasa macam dah lama jugak tak BW kat blog sahabat.Sorry ya sahabat..Nanti ada masa Lya singgah ya.Hari ni tetiba teringat kar draft ada gambar anak2 yang Lya dah masukkan untuk buat satu entri sejak minggu lepas tapi tak sempat tulis apa2 lagi.Masih kat situ jer.Hari ni ada masa sikit tapi tetiba pulak otak ni tak berapa nak bagi idea nak tulis tentang apa.Gambar dah ada cerita pulak tak leh nak karang..BLURR kejap.

Takpe la sebab takde benda nak citer Lya buat entri bergambar jer laaa..Tak citer takpe biarkan gambar berbicara.Mak aiii puitis pulak ayat kita pagi ni.Hehehe...Jom layan jer la gambar2 kat bawah ni..

Santai Petang Bersama Insyirah,Iman &Akif

Mula2 posing cuaca cerah lagi ...


Nampak tak nampak tak matahari dah nak terbenam !!!!


Hari makin gelap..Tetap jugak nak posing ...!!! Tak nampak tuan dah kat dalam gambar ni..

Artikel Menarik yang Lain

16 sang pencerita

  1. seronoknya jalan jalan pantai :)

    ReplyDelete
  2. dah lama xpergi pantai... uuuwwaaa

    ReplyDelete
  3. wah bermain di pantai yang indah hingga petang ...semoga tak banjir di tempat akif ya

    ReplyDelete
  4. bestnyaa jalan2 kat pantai. tenang je rasa.

    ReplyDelete
  5. Wahh seronoknya.. segar... Klu saya pun masih tak nak balik lagi tu hehee.. :) :)

    ReplyDelete
  6. samalah kita kak..fiza pun busy tak sempat nak terjah lelama..

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.