❤ Top Commentators Oktober 2014 Blog Akif Imtiyaz ❤

November 09, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Petang Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Alhamdulillah syukur masih lagi diberi peluang untuk menulis kat ruangan bisu ini..Sedar tak sedar hari ni dah masuk hari ke sembilan untuk bulan November 2014.Tanpa Lya tak sedar dan sememangnya Lya tak sedar langsung entri untuk top komentator belum lagi di siapkan..Tersedar pon sebab Lya singgah kat blog Dr Shikin tadi ..Kalau tak memang tak sedar sedar la agaknyerr ... 

Ok dengan penuh semangat berkobar2 Lya buat entri ini sebagai entri penghargaan untuk sahabat2 Lya yang sangat rajin singgah dan sangat rajin tinggalkan komen kat blog Lya yang tak seberapa ni ..Terima kasih atas kesudian sahabat yang sudi melawat blog Lya ... Entri ini adalah tanda penghargaan dari Lya untuk sahabat ..


Ok inilah dia pengomen tegar blog Akif Imtiyaz3 untuk bulan Oktober.Jom sama2 kita terjah blog mereka.
Tak rugi tau kalau terjah blog diaorang ni sebab banyak info2 menarik yang boleh kita kutip.Apalagi jom jenguk mereka2 yang hebat ini ..........

 Top Commentators Oktober 2014 Blog Akif Imtiyaz 


1. Nurashikin ZA a.k.a NAZECK - Life Is Beautiful...Don't Waste It

2. Khir Khalid - Khir Khalid

3.  Azhafizah Md Nor - Si Hati Merah Jambu

4. Ismi Ana - Diari Si Kosong

5. Hidayue Ayumie - Hidayue Ayumie 

6. Asha Lya - Asha Lya

7. Maria Firdz - Myfirdz-Trulylove

8. Ahmad Zu Mal Md Rayi - Dunia Zumal

9. Suriana Abdul Kadir - Sue AK Gojes

10. Etuza Etuza - Pesona & Mustika



TERIMA KASIH SAHABAT BLOGGER ❤ ❤

Artikel Menarik yang Lain

20 sang pencerita

  1. Tahniah kengkawan yang rajin BW ni

    ReplyDelete
  2. congrats ! rajin rajin komen lagi ye :D
    entri baru

    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2014/11/blogger-buat-duit-online.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah smua , lya pun msh setia d cne..lya pun x trbuat lgi entri ni.bz btl

    ReplyDelete
  4. tahniah semua... anis xde kesempatan lagi nak bom blog kak lya :)

    ReplyDelete
  5. asalam..aik termasuk Etuza pula ya top ten tu..kepoh juga lelaki ini. tapi amat gembira terasa sangat dihargai..beginilah ya Lya " Minta maaf jika ada komen yang tak lya senangi ya"
    Selamat maju jaya blog terbaik Etuza juga ni...tq promot..ada lah bertambah follower juga.satu persatu bukan macam blog awal2 pembabitan etuza ada 10 atau 20 sekali follow tu yg cepat ribu total follower, bila sampai ribu baru etuza lega...ialah mana2 blog semua belas ribu pulih ribu..tak terkejar ...Blog Lya dah nak game kr anga ribu tu tau!

    ReplyDelete
  6. Ohhh twrsenarai jugak..
    tp kak lya bakpo name ayu laen jadinye tu

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat mereka..bila lah giliran cik akak..hihi..sejak dulu asyik kat belakang je,,..bila lagi nak depan nie,..hihi

    ReplyDelete
  8. dah agak dah... Hidayu Ayumie dan Zumal pasti akan tersenarai. huhu

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah tersenarai juga.. T kasih Lya & tahniah kpd semua yg tersenarai.. :)

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada yg tersenarai.. :)

    ReplyDelete
  11. Nampak nama saya ea tu?
    Hehe..
    Thanx K.Lya sebab jadi top commentator kat blog saya juga.

    ReplyDelete
  12. Susah nya nak masuk ranking sini...ramai sangat hardcore komentor

    ReplyDelete
  13. Tahniah buat semua pengomen tegar dan setia..

    ReplyDelete
  14. huhu no second last :)
    alhamdulillah...

    ReplyDelete
  15. Tahniahh semua. Wpun ana jarang berkomen2. Tapi tetap ade nama ana. Hihi. Lebiuuu kak Lya.

    ReplyDelete
  16. tahniah semua.. saya dah x mampu mengejar dah bab2 bw n komen nih..huhu.. byk tuntutan tugas

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..