❤ Terima Kasih Azhafizah Md Nor: Pemilik Blog Si Hati Merah Jambu ❤

November 11, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Petang Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Semalam abang pos laju dah selamat bagi kotak hadiah ni kat tangan Lya ..Memang Lya dah tahu 
siapa gerangan pemberi hadiah sebab Lya dah terjah blog beliau sebelum ni ..Entri tentang penghantaran hadiah Hadiah Top Komentator October ada di publish kat blog jadi Lya tahu 
laa hehehehe ..... 


Alhamdulillah akhirnya selamat sampai at rumah tanpa sebarang calar atau koyak...Syukur sebab abang pos laju tu jaga barang kita dengan baik ..Tq abang pos laju...Ok cakap pasal hadiah pulak..Masa dapat hadiah ni Akif dah balik sekolah jadi dia la insan paling sibuk nak buka..Sekejap tarik sekejap lepas sekejap tarik balik ntah apa la yang dia cari Lya pon tak tahu ..Yang pasti dia memang eksaiteddd bila Umi dia dapat bungkusan dari POS LAJU.


Yeyyyy inilah dia hadiah untuk Pengomen Tegar blog Si Hati Merah Jambu bagi bulan Oktober daripada Blogger Azhafizah Md Nor.Lya di kedudukan pertama.Terima kasih Fiza sudi bagi hadiah untuk Kak Lya. Yang penting lagi,HIJAU memang tak lari hehehehe..Fiza cakap dia pilih hadiah ikut warna blog pemenang..Kita memang pengHIJAU.Hijau hijau hijau..Tu la warna feberet kita...Banyak pulak pasal HIJAU meh la kita tengok hadiah apa yang Fiza bagi untuk Lya.


Ok inilah dia hadiah yang Lya dapat,Lunch Box Set Homio...Ada satu bekas untuk letak makanan dan satu botol air..Bekas ni boleh guna untuk microwave jugak.Kiranya banyak kegunaan la untuk satu bekas...Paling penting sekali, BPA Free gitu ...Kiranya bekas ni takde bahan kimia dan selamat la untuk kegunaan seisi keluarga .. 

Bagus kan Fiza ni,bila pilih hadiah Fiza pilih hadiah terbaik dan selamat ..Terima kasih sekali lagi Fiza..Kak Lya sangat2 suka..Tapi tak nak pakai lagi nak simpan dulu tanda ingatan ni..Heheheehe..Selain dapat hadiah ni,Lya dapat satu lagi FM dari Fiza ..FM blog Fiza..
Lya dah ada tiga FM camni kat peti ais ..Yeyy bertambah lagi FM Lya..Comel gituuuuuu..

Kalau sahabat rasa nak menang hadiah jugak macam Lya ..Selalu2 la komen kat Blog Si Hati Merah Jambu okey..Mana tahu berkat rajin komen dapat pulak hadiah..Mesti suka,kan kan kan !!!  

Okey dah ..Mata ni rasa ngantuk la pulak..Lya out dulu ya ..Jumpa lagi sahabat ..
Happy Blogging !!! ❤❤

Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 sang pencerita

  1. tahniah lya, bolehlah guna dah kan?

    ReplyDelete
  2. Tahniah Kak..wah dpt hadiah.murah rezki akak

    ReplyDelete
  3. bestnye..fiza tu mmg bgs kan...rjn bg adiah :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah Kak Lya suka..selamat menggunakannya :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah ye..yang penting selamat digunakan..:)

    ReplyDelete
  6. waa best nya :D congratz hee

    ReplyDelete
  7. Wahh best ni. Cantik dan comel je bekas nye..
    Alhamdulillah rezeki akk..

    ReplyDelete
  8. wah dapat hadiah lagi blog Lya..adui murah rezeki November ni...kan..bestnya tu

    ReplyDelete
  9. Bestnyeee dapat adiah..tahniah kak Lya. =P

    ReplyDelete
  10. Banyaknye hadiah untuk K.Lya.
    Jeles.niiii.. Haha..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah dan tahniah sis...comel jer hadiah tu...

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah dan tahniah sis...comel jer hadiah tu...

    ReplyDelete
  13. bile nak gune tu? anis tanye bg pihak akif..hikhik :P

    ReplyDelete
  14. Wahhh cantekkk...
    sbb hijaoo
    heheheheh

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!