❤ Segmen : Blog Review By Parihh ❤

November 15, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Pagi Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...


Bersempena dengan MUSIM CUTI SEMESTER tuan blog,maka tuan blog ada buat satu segmen iaitu ''Segmen : Blog Review By Parihh''.Untuk sahabat2 blogger yang nak join jom la kita pakat join sekali.Dapat jugak orang REVIEW blog kita.Bukan senang tau orang nak REVIEW blog kita secara tak berbayar ni.Alang2 dah ada segmen ni marilah kita pakat2 join.Tuan blog cakap kalau takde aral melintang,semua peserta yang join blog mereka akan di review..Hehehe seronok tak seronok tak !!!

Macam biasa ya..Kalau nak join KLIK BANNER kat atas hokey... 

Syarat-Syarat :

1 ) Follow Google + : 
2 ) Follow Blog : 
3 ) Like Facebook Parihh
4 ) Klik link Parihh
5 ) Buat entri bertajuk ' Segmen : Blog Review By Parihh '
6 ) Copy paste banner dan baclink ke entri segmen
7 ) Komen url link dalam entri segmen
8 ) Tuan blog tak bagi tarikh tamat ..Jadi bila2 masa jer sahabat boleh join okeyy ..

All The Best & Happy Blogging ❤❤

Artikel Menarik yang Lain

28 sang pencerita

  1. Waahh.. Nak join jugak la... Papaglamz singgah di sini..

    ReplyDelete
  2. asalam baru klik BW ada urusan sekejap lagi jumpa kawan...

    ReplyDelete
  3. Salam singgah petang sis...selamat berblogwalking sis....

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan.
    singgah dr segmen yang sama ;)
    jungundberuehmt.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Slmt bersegmen... all the best Lya.. :)

    ReplyDelete
  6. assalam.. selamat bersegmen ye... all the best

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama..
    jemput join segmen :) http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  8. terima kasih join djh . salah komen tu

    ReplyDelete
  9. alamak silap2 kak . hehee . meroyan plak dah

    ReplyDelete
  10. Selamat bersegmen buat semua..:)

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang sama :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/11/segmen-blog-review-by-parih.html

    ReplyDelete
  12. Blogwalking from same segment :)
    Good luck :)

    ReplyDelete
  13. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ..ayu ada buat segmen juga nanti boleh la join...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/segmen-blog-review-by-parihh.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.