❤PENCARIAN ANUGERAH TROPI UNTUK BLOGGER 2014 BY ETUZA ❤

November 15, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Pagi Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...


Ok pagi2 buta Lya join satu contest anjuran Cikgu Etuza pemilik blog Pesona & Mustika ...Sebenarnya kalut sikit masa join sebab tak paham apa benda nak di buat ...Pagi ni baru perasan yang Lya belum buat entri pasal contest ni lagi huhuhuhu... Camner la boleh tak perasan ..Ok,Cikgu Etuza,Lya dah siapkan entri ni ya..Sorry ler terlewat sudahhh ... 

Ok untuk sahabat Lya yang nak join contest ni jom kita pakat join sama2..Mana tahu rezeki dapat jugak Anugerah Trofi daripada Cikgu Etuza kita ni ...Jangan malu jangan segan meh ler kita pakat2 join ...Jom support Cikgu Etuza..

Nak join boleh KLIK BANNER kat atas ya .......All the best untuk semua yang join !!!
Happy Blogging ❤ ❤

Artikel Menarik yang Lain

14 sang pencerita

  1. Asalam.alamak ya la sama dah pagi ni Lya jam 1.20 pagi..tapi berbaloi..tahnia ni lah yg etuza nak tengok tu. Ok kena buat tul2 ya hari ahad dah bermula tugasan tu ..TROPI tu lya kena ada cabaran ,,,,nak kata mudah sangat tak juga ya..kena cabaran baru BEST ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam ..Hehehe Lya conpiuss sebenarnya nak buat yg mana ..Baru perasan kena buat benda ni dulu ..alahai hehhehe .........tq Cikgu Etuza..

      Delete
  2. Na kan lawa dan blog Lya ada budak sedang senyum...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe ok Cikgu Etuza ,.............Kita akan teruskan cabaran hehehe

      Delete
  3. Tahnia..ada kata2 mewar-warkan hanya esok lagi dan hari ahad akan ada tugasan ..take note ya..kena tulis kemas2 snap jawapan email kan ke gmail etuza ada semua dalam entry baru dalam blog pesona..

    ReplyDelete
  4. beradu dah...tahnia..esok masih bole..letak jg banner ni..tapi dah letak ok syarat dah lengkap

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya sis....Diana pun kurang faham ni...tapi lepas baca entri sis ni baru ada faham sikit2 ....hehe

    ReplyDelete
  6. Semoga berjaya buat semua peserta..:)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.