❤ Parohh Ke Parihh Kak ??? ❤

November 17, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Malam Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Hikhikhikhik ..Heheheehe....Hahahahaha..Lawak betul la Lya rasa ngan tulisan Lya kat kotak komen Mad Parihh ni..Boleh pulak Lya silap eja PAROHH sedangkan nak eja PARIHH ..Aduhai hai hai hai,inilerr yang selalu terjadi bila Lya blogwalking guna HP.Selalu silap taip.Al maklum lah huruf I duduknya dekat jer dengan huruf O..Tu la sebabnya kekadang tersilap tekan tu.Buka tu ajer ada lagi yang biasa silap T dengan Y.Kalau guna lappy susah sangat nak jumpa ejaan yang silap.Ni biasa terjadi kalau guna HP jer.Al maklumla keypad HP tu kecik jer.Campur pulak nak laju camni ler jadinyer.

Biasa ada jugak yang reply balik bgtau silap tapi kali ni memang Lya tergelak sakan bila Parihh reply..Bila Lya masuk balik kat Blog Parihh tetiba rasa nak tengok reply komen dari Parihh..Baru la perasan kita silap eja nama dia laaa....Parihh jadi Parohh.....PAROHH sungguh la Kak Lya ni kan PARIHH..Sempat lagi tu tuan blog si Parihh buat joke kat situ ...Hahaha ..Lawak jugak lerr bila kita silap eja ..Tambah2 bab nama orang jadi makin parah la jawapnyer ..Apapon SORRY ya Parihh..
  
Happy Blogging Sahabat  ❤ ❤


Artikel Menarik yang Lain

25 Sahabat Setia

  1. typo..guna handphone memang cam tu kak..sabar je laa..hehe

    ReplyDelete
  2. siap keluar entri kat sini ha.. haha. saya pun selalu typo. lagi2 kat whatsapp.. -.-

    ReplyDelete
  3. Lya on9 memg guna hf sbb pemls nak buka lapy nak mgecasnya lgi hihi

    ReplyDelete
  4. Lya pun slalu trtypo kan hihi sbr je la ya kak

    ReplyDelete
  5. kikiki.. mama pun sama jugak.. bila dah publish baru tepuk dahi.. alamak.. typo.. haha

    ReplyDelete
  6. Asalam..tak apa..tapi Etuza sejak bila lah Etuza tak pandai eja ni Bahasa Melayu alamat lah kena tolak marka kan selalu ejaan salah ooo lya hehehe..

    ReplyDelete
  7. Tidak dinafikan...saya juga sering kali tersalah eja... terutama guna hp. Kecik benor nak tekan keypadnya...

    ReplyDelete
  8. hehehe.. itu dah normal sis..
    kdng2 ayie pon silap juga even pky laptop.. hehe

    ReplyDelete
  9. huhu....nad pun salu jadi macam tu....jari dah besor sangat...uhuhu

    ReplyDelete
  10. hahah.. anis selalu gak typo.. tepuk dahi je la.. redha..hahah

    ReplyDelete
  11. Saya pun sama je klu taip guna hp.. paling tak tahan selain typo huruf ialah bila nak buat icon smile, ter tekan smile yg kenyit mata pulak huhu.. kena taip kat perempuan pulak.. adoii.. segan jadinya.. :D :D

    ReplyDelete
  12. hehehehe...sy pon selalu typo..terutama kalau gn hp...adehhhhhh

    ReplyDelete
  13. biasa la tu kak . parohhh2 , hahaa

    ReplyDelete
  14. tak apa kesalahan sikit ja. biasalah kekadang tu jadi typo

    ReplyDelete
  15. Hehehe mmg paroh la kak.. ayu po sllu je typo.. xdan nk btlkan dh trpublish da...

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.