❤ Menang Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk Di Mialiana.com ❤

November 17, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Petang Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...


Pagi tadi bukak Blog ,Terpampang ucapan TAHNIAH dari Blogger Mialiana kat entri Giveaway Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk Di Mialiana.com. Pastu masuk lagi ucapan TAHNIAH dari Mila,Sofu dan jugak Mad Parihh.Thanks ya sudi singgah ucap TAHNIAH kat kita ..Hehehehe ... Tq Sis Mia..Yeyy dapat jugak 2 utas Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk untuk kita.


Dah tahu kita MENANG..Nak tengok tak ayat kita yang berjaya memikat hati juri,tuu ..Tak nak tengok ? Ala tengok la kejap,..bukan lama pon ..Jom tengok ayat kita yang tak berapa nak best tu .Boleh la ya !!! Inilah ayat kita yang telah berjaya memenangi giveaway ini ..


Seramai 94 orang yang join Giveaway ini dan Lya antara 34 orang yang berjaya dinobatkan sebagai pemenang.Alhamdulillah,rezeki !!!. Aik aik aik ada satu lagi nak citer ..Dalam 34 orang yang menang tu,20 daripadanya adalah BLOGLIST Lya ..Tahniah ya sahabat2 Lya yang telah berjaya !!!! Rezeki kita la ni ..

Ok ..Citer lagi citer lagi ..Ni baru peringkat pertama ya..Ada beberapa peringkat lagi yang perlu pemenang lalui untuk mencari PEMENANG SEBENAR yang akan dipilih sendiri oleh Syarikat X Cube Enterprise.

Pencarian 30 Orang Blogger pada 10-14 November 2014 ~ BERJAYA DILALUI 
Pengumuman 34 Orang Blogger Yang Berjaya pada 17 November 2014 ~ BERJAYA MENANG 
Review Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk pada 19-10 Disember 2014 ~ TUNGGU !!!!
Pengumuman Pemenang pada 15 Disember 2014 ~ TUNGGU !!!

Ok sekarang ni kita tunggu jer Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk tu sampai kat tangan pastu pakai dah REVIEW kat blog kita keberkesanan produk ini .Senang jer kan.Pakai dan REVIEW okey!!Hikhikhik bab2 pakai benda ni la Akif duk tunggu.Bagitahu dia tadi Umi menang gelang penghalau nyamuk.Suka sangat tak sabar nak tengok gelang tu.Siap tanya lagi tak boleh pilih kaler dia suka ke?? Kalau boleh nak kaler HIJAU HIJAU HIJAU hehehe.Kita TUNGGU !!!!!!

Sahabat Lya mesti nak tahu kan apakah hadiah yang akan dimenangi oleh 34 blogger yang telah berjaya meREVIEW dengan cara paling best,berkesan,bergambar dan juga terbaik.Apa yang akan kami dapat kalau MENANG?.Taraaa ni dia hadiah yang bakal di bawa pulang kalau kami berjaya menambat hati juri dengan REVIEW berkualiti dan menarik disamping gambar bersama produk yang kreatif dan unik.

Hadiah Yang Ditawarkan Adalah :

Hanya 10 orang pemenang yang dicari dan akan menerima hadiah berikut :

Tempat 1 : Wang tunai RM200 + 4 utas gelang penghalau nyamuk
Tempat 2 : Wang tunai RM150 + 4 utas gelang penghalau nyamuk
Tempat 3 : Wang tunai RM100 + 4 utas gelang penghalau nyamuk
Tempat 4 - 10 : 4 utas gelang penghalau nyamuk


Ok la citer kita ni dah meleret2 dah.Nanti kan ada yang sakit mata pula nak baca.Kita STOP sini dulu la ya ..Masa kita nak BW kat blog sahabat..Yeyyy kita nak terjah entri sahabat jap lagi okey !!!

Artikel Menarik yang Lain

22 sang pencerita

  1. Alhamdulillah, rezeki lya, tahniah lya, Farah tumpang happy untuk lya...

    ReplyDelete
  2. tahniah kak...x ada rezeki saya kali ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq irna...takpe lain kali blh cuba lagi dear

      Delete
  3. Tahniah Kak murah rezki akak, lya x da rezki sobs sobs..apa pun buat yg trbaik kak

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. tahniah Lya.. :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah lya! Rajin sertai contest, ga dan segmen...mesti ada peluang menang. Rezeki ada dimana2 bagi mereka yg mahu mencuba ;)

    ReplyDelete
  6. Tahniah Lya...tunggu turn terima gelang je ni :)
    Ada hadiah utk review rupanya..awat la che' x tau nih hehehe

    ReplyDelete
  7. murah betul rezeki kak lya.. tahniah.. :)

    ReplyDelete
  8. tahniah jugak kak . tak sabar betul nak pakai . hehee

    ReplyDelete
  9. Tahniah k.Lya.
    Okey, nanti jangan lupa review tau.

    ReplyDelete
  10. tahniah kak lya.. murah rezeki akak anak-beranak :) td dpt sambal n telur nasi lemak :)

    ReplyDelete
  11. semoga berjaya dan menang kak lya
    semoga dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  12. Alhmdullilah rezeki
    tahniah kak lya

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.