❤ Juara Anugerah Trofi Blogger 2014 Blog Pesona & Mustika ❤

November 21, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Jumaat Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Alhamdulillah,pagi ni Lya nak berkongsi BERITA GEMBIRA untuk sahabat2 Lya.Semalam Lya dapat berita gembira dari Cikgu Etuza,pemilik blog Pesona & Mustika.Lya menang Anugerah Trofi Blogger 2014 kat Blog Pesona & Mustika.Sungguh tak sangka boleh jadi JUARA gitu.Syukur Lya berjaya.Rezeki Lya dapat jadi juara.

Tahniah untuk diri sendiri (hehehe malu wehhh ..) .Yey yey kita juara kita juaraaaaaaaa.Mak aii macam menang lawan bola la pulak Lya punya excited.Hehee yahooo dapat trofi gituu..Nampak tak trofi dalam gambar kat bawah ni..Ha aaa tu la trofi yang akan tiba kat rumah Lya nanti..Seronoknyerr,..Ingat senang ke orang nak bagi kita trofi..Susah tau..Ni Lya kira bertuah la dapat trofi dari Cikgu Etuza ..Tq tq tq Cikgu Etuza..Complete test !!!




Printscreen dari Blog Pesona & Mustika 

Ok,mesti sahabat Lya nak tahu kan,selain TROFI apalagi hadiah yang akan Lya dapat sebagai seorang JUARA ..Lya dapat sebuah KERETA tau (Heheheehe lawak jer laaa..) .. Lya tak nak taip dah Lya pakai PS jer kat sini ..CEKIDOTTTT !!

Printscreen dari Blog Pesona & Mustika 

Ok cukup sampai sini dulu untuk pagi ni.Terima kasih sekali lagi lagi buat pihak penganjur cabaran ini iaitu Cikgu Etuza..Sahabat yang nak kenal Cikgu Etuza boleh KLIK link merah yang Lya bagi,OK.

Lya nak kena gerak ke majlis konvokesyen Akif .
Jumpa lagi sahabat maya !!

Happy Blogging ❤ ❤

Artikel Menarik yang Lain

33 sang pencerita

  1. Wah beruntungnya kak Lya.. tahniah-tahniah :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum lya...tahniah2 lya...terbaikkk...:)

    ReplyDelete
  3. Tahniah sis... wah dpt trofi tu..

    ReplyDelete
  4. tahniah kak...blog kak memang hebat.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Irna ..Ala Irnz biasa2 jer..tq ya sudi singgah..

      Delete
  5. Asalam ...setinggi2 tahnia.kepada blogger Lya..sangat2 bertuah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam..thanks Cikgu Etuza.

      Delete
  6. Tahniah murah btl rezki akak,

    ReplyDelete
  7. tahniah kak lya rajin sungguh kak lya study hehe

    ReplyDelete
  8. Tahniah ye, bukan senang nak menang tu..:)

    ReplyDelete
  9. Datang sekali lagi..bahagia rasanya napak blogger Lya merasa bahagia hari ini, betul kan sesungguhnya rezeki itu kita dapat menduganya. inilah hadiah untuk Lya sepanjang berblog telah banyak Lya dapat hadia dan ini Tropi milik Lya. Ada satu Entry review blog khas untuk Lya nanti ya. Apa hadiah misteri itu Lya kena sabar tau...

    ReplyDelete
  10. Asalam semua yg wish..nanti sering klik blog Pesona & Mustika ya..pasti ada sesuatu yang menarik perhatian anda..

    ReplyDelete
  11. Akif happy tak dapat tropi, Etuza nak tengok akif pengang kemas2 dan peluk Tropi tau hehehhe..

    ReplyDelete
  12. Tahniah, murah rezeki....;-)

    ReplyDelete
  13. Wahhh tahniah kak lya.. dpt trofi.. igt mase sekolah2 dulu je... berblogging pon leh dpt trofi...

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.