❤ Jom Join Raikan No.1 Mamee Contest ❤

November 24, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Isnin Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...


Sertai Peraduan Raikan No1 Mamee sekarang : http://on.fb.me/1uPaClN
Untuk mengakses halaman peraduan dari handphone,sila gunakan link ini : http://goo.gl/Z4VWiC

Peraduan Raikan No1 Mamee adalah sempena menyambut Mamee Chef sebagai mi cawan segera no. 1 di dunia ! Sahabat Lya semua,anda berpeluang memenangi iPhone 6 dan hadiah-hadiah lain setiap hari selama 100 hari ? Tunggu apa lagi, jom la kita pakat2 join ..Mana tahu ada rezeki menang iPhone 6.


Belilah produk Mamee Chef,Mister Potato & Mamee Monster untuk mendapatkan kod pertandingan dan setelah sahabat memperolehi kod unik masukkan kod anda di sini : http://on.fb.me/1zopAz5.

Ikutilah gambar rajah di atas,untuk mencari kod unik tersebut !!! 

Untuk Maklumat Lanjut Klik FB - MAMEE Chef 

Semoga Berjaya!

Happy Blogging Sahabat  ❤❤

Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 sang pencerita

  1. Wah.. Menarik... Dulu suka juga makan mamee ni..

    ReplyDelete
  2. hehehe... lama dah xmkn mamee nie sebb ibu xbg sgt mkn ..
    jadi kalo dekt uni pon mkn klo dah terdesak..
    ad je simpn bt bkln terdesak mase dekt uni

    ReplyDelete
  3. jalan2 sini ternampak mamee..tetbo lapar >_<

    ReplyDelete
  4. wahhh menarik . goodluck pada yg join

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum..

    semoga berjaya dalam contest nie yer...

    mselim3

    ReplyDelete
  6. Asalam Lya, hebat sekali ni..akan klik ya..bagus bantu promosi , inilah tugas antaranya blog kita

    ReplyDelete
  7. Semoga ada rezeki yang tidak terduga..

    ReplyDelete
  8. Mamee xprnh mkn..hoho
    Nnt bole try la..ade promosi nie
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  9. wah..macam menarik jer..boleh join ni.thanks for the info..;)

    ReplyDelete
  10. Makanan emergency buat saya.
    Cthnya masa jaga husband kat wad.

    ReplyDelete
  11. Zumal suka mister potato... Nanti nak cari buat stok ^-^

    ReplyDelete
  12. Menarik... all the best kpd yg join.. :)

    ReplyDelete
  13. snek kesukaan dr kecik smpai lani..hehe.blh join ni..good luck yg dah join..

    ReplyDelete
  14. Ehh dah lma lya x mkn mamee megi ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!