❤ Cabaran November #1''11 Buah Belog Yang Selalu Di Singgahi''

November 08, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Malam Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...


Cabaran November #1 Lya teruskan dengan entri tertunggak untuk hari ke tujuh iaitu semalam.Oleh kerana semalam tangan Lya terseliuh tak dapatla nak menulis sebab jari jemari pon sakit sesangattt..Lya takde update blog semalam kerana tangan ni laaaa..( huhuhu sambil tunjuk tangan,walaupon korang tak nampak hehehe.. )Tapi malam ni dah OK sikit boleh la Lya teruskan dengan entri hari ketujuh bertajuk ''11 Buah Belog Yang Selalu Di Singgahi ''. Cekidotttttt inilah dia 11 buah blog yang selalu Lya singgah..Sebenarnya banyak juga blog yang Lya singgah tapi Sis Kathy Rbain nak 11 jer ..Maka kita ikut syarat bagi 11 jugak lerrr.. 

Blog Maria Firdz 
Blog Ben Ashaari 

Ok inilah dia 11 buah blog yang Lya selalu singgah walaupon tak selalu tinggalkan komen..Alhamdulillah berjaya jugak Lya siapkan entri tertunggak hari ke tujuh..Okey Sis Kathy Rbain ..Lya dah siapkan cabaran hari ketujuh ..Menyusul nanti cabaran hari ke lapan ... TUNGGUUU !!!!

Artikel Menarik yang Lain

17 sang pencerita

  1. Blogger-blogger dengan info yang hebat-hebat tu..

    ReplyDelete
  2. tahniah.. hihi, mama pun ada, thanks byk2 dear...
    Mama Niza

    ReplyDelete
  3. Ehh... Saya tersenarai... Terima kasih kak lya..rajin singgah ya..

    ReplyDelete
  4. kita pon selalu singgah bloglist yg akak listkan tu..hihi :)

    ReplyDelete
  5. Wah, blog zumal pun ade yer Lya… Hehe, thanks ^_^

    ReplyDelete
  6. Lya pun da tq Kak, trharu mcm nak peluk akak ni hhehe

    ReplyDelete
  7. T kasih Lya.. segan saya bersama blogger2 hebat tu.. :) :)

    ReplyDelete
  8. Ooo bersinar2 mate ayu ni kak lya...
    tak sangka tersenarai...
    sobbb sobbbb

    ReplyDelete
  9. Thanks a lots k.Lya.
    K.Lya ni memang ramah & best.

    ReplyDelete
  10. wow...nak masuk jugak ranking blog yang selalu di kunjungi

    ReplyDelete
  11. Yang ni semua blogger2 otai nih. Muehehehe. Terbaik ahhh.

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.