❤ Bila Hujan ..Line Internet Pon Buat Perangai ❤

November 16, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Tengah Hari Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...


Sehari dua ni hujan jer kat sini ...Bila hujan line internet pon macam takut2 jer nak muncul..Sekejap OK sekejap KO..Kalau tengok decoder TM tu kan lip lap lip lap cam lampu lip lap dah jadinya ..Sekejap putih sekejap merah ..Aduhhhh..

Mood nak menulis hilang kejap..Ya la bila dah penat2 tulis time nak publish tak dapat sebab line meragam ..Aduhai ..Bila dah tak dapat nak publish terperap la entri kat dalam draf...Semangat nak menulis tu menurun la sikit ..Nak ber BW cepat2 pon tak dapat ...Sebab tu la Lya tak sempat nak TERJAH blog sahabat sehari dua ni..Sempat terjah satu dua blog jer pastu line meragam...Sorry eaa..Nanti line OK,Lya terjah ....

Artikel Menarik yang Lain

19 sang pencerita

  1. Guna la celcom broadband. Hehehe.
    Sy pn menghadapi. Line slow. Sob sob sob

    Jom terjah papaglamz

    http://www.papaglamz.com/2014/11/foodsglamz-nasi-goreng-campak-campak.html?m=1

    ReplyDelete
  2. Kna byk brsbr la mcm tu Kak, lya guna digi prepaid je

    ReplyDelete
  3. sama la kak, kat sini pun sm, ikut nasib. klo line tenet tu ok mmg online je. klo lampu lip lap lip lap, bertabah hati ni nunggu nak on

    ReplyDelete
  4. kena stnaby dengan mobile data la..kat sini pun hujan..tapi mujur tenet ok je..

    ReplyDelete
  5. Asalam dapat rasakan kepayahan Lya buat BW ke blog ...hanya satu saja nak cakap..sabar ya, hehehe tak ke mana...dpt juga line tu ya..

    Nak tanya kuiz di blog Etuza bagaimana ..tiada masalah kan...teruskan ya

    ReplyDelete
  6. line saya kekdang jer meragam masa hujan lebat turun ... sabar ye ... lambat ke cepat ke tetap boleh blogwalking ...

    ReplyDelete
  7. Hehhe..tula, geram kadang tu...:-)

    ReplyDelete
  8. betul tu.. mmg gangguan bila hujan...

    ReplyDelete
  9. setakat ni line ok lagi la , huhuu . cuma astro la sakit hati

    ReplyDelete
  10. Mmg boring klu line slow, lebih2 lagi bila waktu tu tengah semangat nak berblogging hhmmm...

    ReplyDelete
  11. Bahaya on modem masa hujan, pengalaman SP, modem pernah meletup terlebih voltan akibat kilat..

    ReplyDelete
  12. Hmm...Nad yang guna unifi pun dop kelik-kelik sentiasa...kdg2 kena on off balik...

    ReplyDelete
  13. Line tenet saya ni lagi best,
    Regardless hujan ke idok...dia akan sukahati nak laju ke takde line terus ke.

    ReplyDelete
  14. Sabarlah ye..musim internet slow skang ni kot

    ReplyDelete
  15. Jd mls bile line pon mcm siput kan... trs hilang mood...

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..